Discover the finest spaces
Delen

Noordwijk gooit Engelse meetingplanners in zee

Een belangrijke groep van twaalf meetingplanners uit de UK bezocht Noordwijk en omgeving. Met een speciaal ‘Flowers’ themaprogramma werden de zakenpartners uit London, Birmingham en Manchester geïnformeerd over Noordwijk als internationale congres destinatie. Op het programma stond een speeddate met Noordwijkse bedrijven, een diner met burgemeester Lokker in de Kloosterkerk en er waren rondleidingen door NH Conference Centre Leeuwenhorst, Grand Hotel Huis ter Duin, Hotels van Oranje en Radisson Blu Palace Hotel. Spectaculair was het meedoen aan een reddingsactie op zee door de KNRM, waarbij men als groep letterlijk in zee werd gegooid en maar weer moest zien hoe ze weer aan boord van het schip terug moest komen. De site visit werd afgesloten met een bezoek aan Keukenhof en Amsterdam.

Nieuwe Noordwijk ambassadeurs
Tom van Dijk, directeur van Noordwijk Marketing: “We hebben Noordwijk van de beste kant laten zien, banden verstevigd en ook veel geleerd van onze Engelse bezoekers. Niet alleen wij waren aan het woord over onze vergaderfaciliteiten, er was ook veel ruimte om deze belangrijke buyers te vragen om hun mening. We hebben er weer een hoop Noordwijk-ambassadeurs bij gekregen.  De Engelse groep ging vol inspiratie en ideeën terug naar de UK en als ik het zo hoor komen ze snel weer terug, maar dan om hier een congres of evenement te organiseren.”

Naast de hier bovengenoemde bedrijven waren onderstaande Noordwijkse bedrijven betrokken: Brouwer’s Tours, Koninklijke Beuk, Taxi Jonker, Goesting Events, Space Expo, De Baak Seaside, St(r)andplaats Nederzandt, Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events, Klooster | events, art & design.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.