Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe vergaderlofts en rooftop bar bij gerenoveerd Hotel Haarhuis in Arnhem

Hotel Haarhuis in Arnhem is al een flinke tijd bezig met een grootscheepse renovatie. Zo zijn er onder andere drie splinternieuwe lofts toegevoegd waar je ook kunt vergaderen, zijn de bestaande eventzalen vernieuwd tot ‘City Boardrooms’ en is er een rooftop bar en koffiezaak/patisserie bijgekomen. Er staan nog allerlei andere renovaties op de planning waardoor alles naar verwachting in 2022 afgerond moet zijn.

Het hotel van ruim honderd jaar oud werd in november 2019 overgenomen door investeerder de EHM Group. Die startte niet veel later met de grote renovatie. Hotel Haarhuis wordt geëxploiteerd door de BWH Hotel Group en behoorde lange tijd tot de Best Western Plus franchise. Maar doordat er op zo’n grote schaal gerenoveerd is en er verschillende faciliteiten bij zijn gekomen, werd onlangs bekend dat het hotel onder de WorldHotels Crafted Collection van de BWH Hotel Group gaat vallen, één van de meer luxe franchise formules. Als eerste hotel in de Benelux. “Na alle werkzaamheden die we hebben gedaan om onze gasten een stijlvolle en bijzondere ervaring te bezorgen, is WorldHotels voor ons de juiste keuze om ons bedrijf zowel lokaal als wereldwijd te positioneren en te laten groeien”, aldus Wouter Dekker, General Manager van Hotel Haarhuis.

Hotel Haarhuis

Het Arnhemse Hotel Haarhuis heeft nu 127 hotelkamers waaronder tien vernieuwde tweepersoonskamers, tien nieuwe design suites met een vrijstaand bad en luxe wellness kamers met een privé sauna, whirlpool en dakterras. Daarnaast heeft het hotel elf eventzalen waaronder de gerenoveerde City Boardrooms. Ook de 3 splinternieuwe lofts, met een apart woon- en slaapgedeelte en eigen kitchenette, kunnen gebruikt worden voor kleinschalige meetings.

Helemaal nieuw is ook de BLOU Rooftop Bar, die onlangs een prijs won vanwege de bijzondere toiletten. Hier heb je een geweldig uitzicht over de stad. Ook HOEK Koffie & Patisserie kwam erbij sinds de verbouwing en restaurant Perron 5 werd helemaal gerestyled. Keuze genoeg dus voor een private dinner of personeelsfeest bijvoorbeeld. Bovendien komt er binnenkort ook nog een whiskey- en wijnbar bij in de kelder.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.