Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe strategie World Forum ingevuld met Safety & Security Manager

Met de komst van Marije Bouwman als Safety & Security Manager wordt er concreet invulling gegeven aan deze nieuwe strategie.

Safety en security aspecten
In aanloop naar de Nuclear Security Summit op 24 en 25 maart 2014, heeft Marije Bouwman een jaar lang namens het World Forum intensief aan deze top gewerkt. Haar voornaamste verantwoordelijkheid hierbij was een goed verloop van de safety en security aspecten, waaronder contacten met organisaties als de Regionale Politie, Brandweer, GHOR, Gemeente Den Haag, Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) en de Nationale Politie; KLPD, DBB, CBRNe.

Razendsnelle ontwikkeling
Zowel op de institutionele als de corporate markt is een grote behoefte aan speciale voorzieningen op dit gebied, professionele ontvangst en begeleiding en niet te vergeten innovatie. Het World Forum heeft als strategie om een razendsnelle ontwikkeling door te maken, om alle klanten optimaal in deze behoeften op het gebied van safety en security te kunnen voorzien.

Implementatie
‘Veel zaken zijn inmiddels geïmplementeerd. De expertise, ervaring en het netwerk van Marije is een stevige stap voorwaarts in deze nieuwe strategie en ontwikkeling van het World Forum,’ aldus Michiel Middendorf, General Manager van het World Forum in Den Haag.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.