Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe naam en look voor Conference Center High Tech Campus

Conference Center High Tech Campus heeft de afgelopen maanden gewerkt aan de rebranding en haar positionering als congreslocatie. Van nieuwe naam en zaal verbouwing tot een nieuwe website.

Voor optimale integratie met de High Tech Campus Eindhoven huisstijl is er een nieuw logo ontworpen en een nieuwe naam gekozen. Van Conference Center The Strip naar Conference Center High Tech Campus. “Een meer dan logische keuze om zo de herkenbaarheid te vergroten en mee te liften op de sterke naamsbekendheid van High Tech Campus Eindhoven”, aldus Johan de Kok, Sales & Marketing Manager Conference Center.

Verbouwing congreszaal

Het Conference Center investeert in haar positionering als congreslocatie. Met een auditorium dat plaats biedt aan bijna 300 personen, een transparante exporuimte en 9 congreszalen variërend van 70 tot 10 personen was er een behoefte aan een congreszaal geschikt voor 130 personen. Op de 1e verdieping is een flexibele schuifwand geplaatst tussen zalen Ernst en Curie, waardoor deze ruimte voor 130 personen eindelijk is gerealiseerd. De ruimte is uitgerust met de nieuwste AV apparatuur, zoals beamer, scherm en click share.

De nieuwe look & feel van het Conference Center is online verwerkt in een geheel nieuwe website voor High Tech Campus Eindhoven. De nieuwe website is gebouwd vanuit de behoefte bij de diverse klantgroepen die de campus kent: van kantoorruimte huren, campus faciliteiten tot aan events organiseren.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.