Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe mogelijkheden voor hybride meetings na restyling Aristo meeting center Utrecht Lunetten

Vergader- en evenementenlocatie Aristo meeting center Utrecht Lunetten heeft deze zomer een flinke restyling gehad. Naast dat alles er weer fris, kleurrijk en modern uitziet, zijn er ook een aantal nieuwigheden bijgekomen. Zo hebben de vergaderruimten nu speciale faciliteiten voor hybride meetings, is er een nieuw brainstorming gedeelte, zijn er open break-out zones bijgekomen en er is een zaal waar je even kunt ontspannen en bewegen tijdens het werk; de Work & Play ruimte. De vernieuwde Aristo vestiging in Utrecht Lunetten is sinds kort weer geopend.

Aristo meeting center heeft vier locaties in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht CS en Utrecht Lunetten. De evenementenlocatie werd in 1983 opgericht door Frank van der Kinderen en is nog steeds een familiebedrijf. Aristo richt zich vooral op meetings, trainingen, congressen en events binnen de business-to-businessmarkt. Door de restyling van de vestiging in Utrecht Lunetten wil het bedrijf niet alleen meegaan met de tijd maar hoopt het ook een nieuwe doelgroep aan te spreken. René Steenbakkers, managing director van Aristo: “Met deze modernisering van het concept kan Aristo nog beter inspelen op de behoeften van haar klanten en willen wij een nieuwe groep aanspreken die op zoek is naar een inspirerende plek om te vergaderen, trainen, brainstormen of scrummen.”

Aristo meeting center Utrecht Lunetten

Opvallend aan de restyling van Aristo meeting center Utrecht Lunetten is de aandacht voor hybride meetings en events. Zo zijn er nu verschillende technische sets voor hybride bijeenkomsten die je kunt gebruiken. Een extra monitor bijvoorbeeld waarop de online deelnemers te zien zijn in de zaal of de speciale ‘Meeting Owl’ 360 graden camera die onder andere vanzelf richt op de persoon die spreekt. Verder is er een plek gekomen vol tekenmateriaal en andere spullen om mee te visualiseren tijdens brainstormsessies en zijn er verschillende break-out zones ingericht. ‘Break-out zones brengen afwisseling in plenaire lessen en zetten deelnemers actief aan het werk. Bijvoorbeeld door de deelnemers in groepjes te laten brainstormen over een onderwerp, ze in expertgroepjes de theorie te laten bestuderen of omdat de trainer de deelnemers keuzeopdrachten wil laten maken. De deelnemers blijven zo niet alleen actief betrokken, maar er is ook beter onderling contact’, aldus Aristo. Voor wie behoefte heeft aan wat ontspanning is er de Work & Play ruimte. 

Tijdens de verbouwing was er tevens aandacht voor duurzaamheid. Er zijn bijvoorbeeld materialen gerecycled, 42 zalen van de locatie hebben nu herbruikbare flip-overs en er zijn meer afvalscheidingspunten geplaatst.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.