Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe luxe club in Hotel W Amsterdam

Hotel W in het centrum van Amsterdam opent in het voorjaar een luxe club genaamd ‘Mad Fox’. De naam van de club is een verwijzing naar de doelgroep ‘stijlvol geklede nachtdieren’. De inspiratie voor deze exclusieve club komt van hoogwaardige clubs in Londen en New York. 

hotel w amsterdam

De club in het luxueuze W Hotel krijgt een dress-to-impressbeleid. De club werkt zonder gastenlijst of lidmaatschap. Iedereen die zich stijlvol kleedt is welkom in de ‘Mad Fox’. Waar ze de streep trekken, zal in het voorjaar duidelijk worden. De gasten lopen de ondergrondse club binnen via een tunnel, die wordt uitgelicht met honderden lampjes. Net als de clubs in New York en Londen wordt het in deze club gewoonte om gebruik te maken van high end table service.

De programmering van de club wordt divers: op het programma worden verschillende muziekstijlen en internationale dj’s gezet. De meeste van deze artiesten hebben ook een entourage. Hiervoor is een suite gebouwd waar de vrienden van de dj’s kunnen zitten met uitzicht over de dansvloer.

Great Room W Amsterdam 4

The Great Room

Bijna een jaar na de opening van het hotel op de Dam opende het hotel afgelopen zomer The Great Room. Deze evenementenlocatie is flexibel op te delen in drie ruimtes, waardoor er zowel grote als kleine evenementen gehouden worden. De ruimte beschikt over de nieuwste apparatuur, waaronder een videomuur. The Great Room is geschikt voor conferenties tot aan gala’s.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.