Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe look voor tweede gebouw evenementenlocatie InnStyle

Het tweede gebouw van evenementenlocatie InnStyle in Maarssen, Locatie 2.0, is compleet verbouwd en gerestyled. De zeven zalen hebben onder andere een nieuw interieur waarin veel verschillende houtsoorten en andere natuurlijke materialen zijn gebruikt, er is een energiezuinig luchtsysteem en een splinternieuwe geluidsinstallatie. Na het restylen van Locatie 1.0 dat eerder al plaatsvond, is de hele venue nu één geheel en klaar voor de toekomst, aldus InnStyle.

De zomermaanden bij de evenementenlocatie aan de Maarsseveense Plassen stonden dit jaar in het teken van stof en bouwwerkzaamheden. Maar het resultaat mag er zijn! Locatie 2.0 ademt nu de karakteristieke sfeer van InnStyle: een warm modern interieur met een industriële touch. Daarnaast is veel aandacht besteed aan duurzame oplossingen. Zo is er een energiezuinig luchtsysteem dat de warme lucht hergebruikt in de winter en de koude lucht in de zomer. Verder worden alle planten en grassen op het terras bewaterd met het water uit de Maarsseveense Plassen.

InnStyle

Een leuk detail bij de vernieuwde Locatie 2.0 zijn de nieuwe statafels die zelf door InnStyle zijn vormgegeven. Deze tafels kunnen overal worden ingezet en moeten de verbinding tussen de gasten tijdens events stimuleren. Verder zijn allerlei natuurlijk en duurzame materialen gebruikt in het interieur zoals bamboe, beton en verschillende soorten hout. Naast de vernieuwde bar en verbrede entree van de locatie, hebben alle zalen nu een geïntegreerde geluidsinstallatie met subwoofers voor een gelijkmatig geluid.

Locatie 2.0 heeft zeven zalen van verschillende groottes voor 20 tot 200 personen. Daarnaast is er nog een groot terras met serre waardoor je er altijd lekker warm zit en een gezellig dakterras. Bij Locatie 1.0 kun je in zes ruimten terecht met 20 tot maar liefst 400 mensen. Er is hier ook een café voor informele meetings en een nog groter terras met uitzicht over het water.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.