Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe locatie voor maandelijkse marketingevenement Online Tuesday: De Nieuwe Liefde

Online Tuesday werd tot op heden maandelijks gehouden in Felix Meritis maar moest na het faillissement van deze locatie op zoek naar een nieuw onderkomen. “Vooropgesteld, wij vinden het als collega debatcentrum echt een groot verlies dat Felix Meritis het niet gered heeft. Voor Felix en haar medewerkers zelf, voor het culturele veld in Amsterdam, maar ook voor alle organisatoren die naar volle tevredenheid deze monumentale locatie gebruikten voor hun evenementen. Zoals Online Tuesday, een begrip in de sector en zeer professioneel georganiseerd maandelijks evenement”, aldus Maria Grob van evenementenlocatie De Nieuwe Liefde.

Online Tuesdays’ nieuwe liefde: een nieuwe locatie
Bram Koster, Community Manager bij Marketingfacts, één van de organisatoren van Online Tuesday: “Jarenlang hebben we vanuit Online Tuesday onze sessies naar volle tevredenheid gehouden bij Felix Meritis. Daarom deed het pijn aan ons hart toen we onlangs vernamen dat het faillissement werd uitgesproken over het ‘Europees centrum voor kunst, cultuur en wetenschap’, dat vorig jaar nog het 225-jarig bestaan vierde. En moesten we op zoek naar een nieuwe locatie voor onze avonden. En die hebben we gevonden! In ieder geval tot aan de zomer zullen de edities van Online Tuesday gehouden worden bij De Nieuwe Liefde. We zijn blij dat we met hen een nieuw thuishonk hebben gevonden dat past bij onze eigen ambities.” Ook De Nieuwe Liefde omarmt deze nieuwe samenwerking, die volgens Maria ook een ‘perfect match’ is. “Online Tuesday probeert mensen aan het denken te zetten, wakker te schudden en te bemoedigen.”

 

“Dit is precies wat wij ook met onze publieksprogrammering bij onze bezoekers teweeg willen brengen.”

 

Online Tuesday
Online Tuesday is bedoeld voor online marketing professionals en elke maand komt er een specifiek online marketingthema aan bod met diverse sprekers. Het evenement wordt georganiseerd door Marketingfacts, Traffic4U, NEWPEOPLE en DQ&A Media Group en biedt naast het inhoudelijke programma de mogelijkheid om te netwerken met vakgenoten. De eerstvolgende bijeenkomst op dinsdag 11 maart is Facebook onderwerp van gesprek. Dan zal onder meer Jeffrey van Heck, online marketing & social media adviseur, vertellen hoe Natuurmonumenten met ‘engaging’ content zo succesvol heeft kunnen worden met Facebook. Meer informatie en aanmelden kan via deze link.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.