Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe industriële evenementenlocatie Garage Royal in voormalige militaire garage

Vergaderen of brainstormen in een voormalig militaire garage, met zes tot dertig personen. Dat kan sinds kort bij Garage Royal. Midden op de Veluwe, waar eerder een defensieterrein was. Nu vind je op deze culturele enclave Buitenplaats Koningsweg aan de Koningsweg in Arnhem een locatie met een industriële ‘look and feel’.

Niet zo lang geleden was Garage Royal nog een pizzeria, maar na de coronatijd besloten eigenaren Tijs van Ballegoijen de Jong en Lisa van Mansvelt het roer om te gooien. Lisa: “We hebben het gebouw helemaal verduurzaamd en verbouwd, met behoud van de industriële ‘look en feel’. Na zes fantastische jaren als pizzeria wilden we een omslag maken naar een nieuwe uitdaging en het gebouw uitbaten als een verhuur- en vergaderlocatie.” Ze vervolgt: “Garage Royal ligt op een unieke locatie midden op de Veluwe: de culturele enclave is geklasseerd als rijksmonument. Op loopafstand door het bos ligt Buitenplaats Petersburg en B&B de Adelaerthoeve. Hier kunnen boslodges gehuurd worden, perfect voor een overnachting in combinatie met een event bij ons.”

Garage Royal

Er zijn allerlei soorten events mogelijk bij het onlangs geopende Garage Royal. Lisa: “Begin dit jaar hebben we de verbouwing afgerond en zijn wij gestart met de verhuur. Wij willen ons vooral focussen op vergaderingen, heidagen, brainstormsessies, fotoshoots en presentaties. Wij hebben een grote, vrij in te delen ruimte met daarin een bar/koffie corner, een losse entree met garderobe en een afgesloten keuken. En wij hebben een groot terras inclusief zonneluifel met vrij uitzicht op de natuur. De entree van Park Hoge Veluwe en het Kröller-Müller museum ligt vlak naast ons.” Er is een beamer met projectiescherm en vloerverwarming aanwezig. Ook is Garage Royal goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Gasten kunnen gratis parkeren op de ruime parkeergelegenheid.

Qua eten en drinken hoeven bezoekers zich geen zorgen te maken. “Wij verzorgen zelf de lunch en maken alles vers en liefst biologisch”, licht Lisa toe. “Een Private Diner is ook mogelijk. Bij de koffie wordt altijd zelfgebakken lekkers geserveerd en er staat altijd vers fruit klaar. In de vergaderruimte staat een geweldige koelkast, tot de rand toe gevuld met fris, wijn en bier, waaruit vrij gepakt kan worden. Dit verrekenen we later weer.”
Op het terrein van Garage Royal staan verder follies: kleine tiny-houses ontworpen door internationale gerenommeerde architectenbureaus. Lisa: “Super leuk om hier in de pauze van je vergadering een wandeling langs te maken. En, leuk detail: deze tiny houses zijn binnenkort ook te huur.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.