Discover the finest spaces
Delen

Crowne Plaza Hotels & Resorts ontwikkelt kamers voor de moderne zakenreiziger

Crowne Plaza Hotels & Resorts, onderdeel van IHG (InterContinental Hotels Group), komt met een nieuwe generatie kamers. Samen met toonaangevende influencers en experts ontwikkelden ze een vernieuwend ontwerp dat aan de veranderende behoeften van de moderne zakelijke reiziger voldoet.

Generatie ‘Y’
Vanwege het 24/7, ‘altijd beschikbaar’ zijn en het hectische bestaan van de moderne zakenreiziger, is er meer behoefte gekomen naar een rustige omgeving waar op een prettige manier productief gewerkt kan worden. De generatie ‘Y’ die haar opwachting maakt op de arbeidsmarkt, verwacht een ‘kantoor’ op de plek waar ze zich bevindt en waar ze meteen ‘nieuwe energie op kan doen’. Samen met ontwerpers van Future Agenda en Pearon Lloyd heeft Crown Plaza Hotels & Resorts de afgelopen twee jaar gewerkt aan een nieuw kamerontwerp en een moderne omgeving die voldoet aan de verwachtingen van de zakenreiziger anno nu.

“De generatie ‘Y’ die haar opwachting maakt op de arbeidsmarkt, verwacht een ‘kantoor’ op de plek waar ze zich bevindt.”

 

Schuin bed en werkruimte
Met de indeling van de nieuwe kamers wil Crowne Plaza beantwoorden aan deze behoeften van de moderne zakenreizger. De indeling en de plaatsing van het bed zijn onveranderd gebleven. Nieuw is het schuine, cocon bed dat het geluidsniveau verbetert en een goede nachtrust ondersteunt. Een flexibel ‘hoekje’ biedt ruimte voor informele bijeenkomsten, terwijl een multifunctionele werkruimte beschikt over voldoende stopcontacten en regelbare verlichting.

“Bij IHG begrijpen wij onze gasten en voldoen aan hun uiteenlopende behoeften door middel van onze verschillende hotelmerken. Voor Crowne Plaza Hotels & Resorts doen wij het uiterste om aan de behoeften van de moderne zakenreiziger te voldoen: de hectiek van de huidige 24/7, ‘altijd beschikbaar”, omgeving”, aldus Keith Barr, Chief Commercial Officer, IHG.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.