Discover the finest spaces
Delen

Na Amsterdam en Rotterdam nu ook Foodhallen in Den Haag

De derde vestiging van het bekende eetconcept Foodhallen is onlangs geopend in het bijzondere winkelcentrum Haagsche Bluf in Den Haag. Hier kun je het eten proeven van 12 foodstands bij de overdekte foodmarket. Daarnaast is de eerste verdieping van het pand en het grote terras af te huren voor vergaderingen of events. 

Foodhallen opende in 2014 haar eerste vestiging in De Hallen in Amsterdam en werd al snel een populaire plek voor een borrel of relaxt etentje. Het eten van allerlei kleine gerechtjes die je zelf bij de verschillende stands haalt en met je gezelschap aan één van de vele tafeltjes opeet, is nog steeds erg populair. Vorig jaar breidde het bedrijf uit naar Rotterdam en onlangs opende de Haagse vestiging. Hier zit onder andere een stand van Vietstreet met Vietnamees streetfood, de sushi van Samurice en je kunt er het speciaal voor Foodhallen ontwikkelde ‘Haagsche Bluf’ biertje drinken.

Foodhallen Den Haag
Foto: Jesaja Hizkia

Foodhallen Den Haag

De nieuwste Foodhallen vestiging in Den Haag is qua inrichting gebaseerd op een stadsplein zoals je die vaak ziet in hoofdsteden in Europa. Er is veel natuursteen gebruikt voor het interieur en de bar op de eerste verdieping is geïnspireerd op een fontein. Zowel op de begane grond als de eerste verdieping vormt de bar het middelpunt en staan de tafels en foodstands er omheen. Dit interieur komt van de tekentafel van Studio Modijefsky.

De gehele eerste verdieping, inclusief bar, is beschikbaar voor allerlei soorten events. Daarnaast is er een groot terras van zo’n honderd vierkante meter dat ook ingezet kan worden of de plek kan zijn voor een buitenevenement.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.