Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe Foodhall in hartje Amsterdam: The Food Department

Amsterdam is een nieuwe foodhall rijker! Op de tweede verdieping van het historische Magna Plaza in hartje Amsterdam is sinds kort The Food Department geopend met veertien food stands, gerechten uit elke uithoek van de wereld en drie bars. Het culinaire aanbod is een mix van gerenommeerde namen, Amsterdamse culinaire klassiekers en startups vol ambitie en talent. Even snel een hapje eten na een meeting of borrelen met collega’s met het ultieme Amsterdamse uitzicht op het Paleis en de Dam!

The Food Department is een idee van rent24, een innovator op het gebied van co-living en co-working spaces. De invulling van The Food Department werd ontwikkeld in samenwerking met vastgoedmakelaar Colliers International. De werkplekken van rent24 zitten overigens in hetzelfde pand, dus even lunch halen of een snelle hap na werk wordt wel heel gemakkelijk zo. Dat past perfect bij de filosofie van oprichter Robert Bukvic, namelijk diensten aanbieden voor alle aspecten en momenten in het leven. Dus flexibele werkplekken, accommodatie en ontspanning.

Van taco’s tot dimsum

De opzet van The Food Department is zoals andere food markets. Een gemeenschappelijk zitgedeelte en bij de foodstand halen waar je trek in hebt. Met ruim 1.100 m² is er in ieder geval plek genoeg in het voormalige monumentale postkantoor. Ook is er volop keuze, of je nu van taco’s, dimsum, kip, pizza of zoetigheden houdt. Onder de veertien foodstands bevinden zich veel gevestigde Amsterdamse namen. Denk aan Petit Gateau, Van ’t Spit, Brut de Mer en The Butcher. Ook is er Ta Toru met koks van Rons Gastrobar Indonesia met de lekkerste familierecepten en Sushito, een combinatie van Japans, Hawaïaans en Mexicaans.

The Food Department is zeven dagen per week van 10 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds geopend. Dus alleen ontbijt moet je nog zelf regelen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.