Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe exploitant voor Evoluon Eindhoven

Philips Electronics Nederland B.V. (Philips) en Regus Evoluon B.V. (Regus) zijn per 1 juli 2014 tot een overeenkomst gekomen aangaande de overname van de exploitatie van het Evoluon.

Vereerd
Regus zegt zeer vereerd te zijn om de nieuwe exploitant van het iconische Evoluon te zijn. Regus is wereldwijd aanbieder van flexibele werkoplossingen. De exploitatie van het Evoluon is de verantwoordelijkheid van een internationaal onderdeel van Regus dat zich voornamelijk richt op samenwerkingen met science parks, innovation centers en universiteiten.

Toekomstplannen
Het Evoluon behoudt haar huidige functie als congres- en evenementenlocatie. Regus zal in de komende periode verdere toekomstplannen uitwerken. Deze hebben als doel de positie van het Evoluon als zakelijke ontmoetingsplek te versterken en daar nieuwe complementaire bedrijfsactiviteiten aan toe te voegen.

“We zijn zeer vereerd om de nieuwe exploitant van het iconische Evoluon te zijn.”

 

Erfgoed
Philips hecht veel waarde aan haar erfgoed, het Evoluon neemt hierbij een bijzondere plaats in en Philips blijft eigenaar van het gebouw. De samenwerking met Regus vormt de basis voor groei en continuïteit voor dit beeldbepalende stuk Eindhoven. Het in stand houden van dit bijzondere monument voor de regio is daarbij van groot belang. Het is de bedoeling dat het een nuttige en economische functie krijgt en Phillips en Regus zijn er van overtuigd dat dit mogelijk is door deze samenwerking.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.