Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe eventmogelijkheden door komst restaurant LIZZ naar hotel WSHS

Ongeveer een jaar na de opening van Relais & Châteaux Weeshuis Gouda (WSHS), opende het stijlvolle boutiquehotel onlangs fine dining restaurant LIZZ. Hier kun je genieten van gerechten die gemaakt zijn van lokale ingrediënten. Ook is met de komst van LIZZ het aanbod voor events uitgebreid. Het restaurant is namelijk ook te gebruiken tijdens evenementen, vaak in combinatie met de Refter zaal. 

Chefkok van het nieuwe restaurant LIZZ is Remco Kuijpers. Hij kiest zijn ingrediënten zorgvuldig uit bij lokale leveranciers en producenten waar hij vervolgens frisse en voedzame gerechten mee creëert. “Remco houdt soms tot in het extreme rekening met de waan van de dag. Niet alleen neemt hij de seizoenen bloedserieus, hij past ook zijn kookstijl aan. Zo maakt hij de saus die hij serveert bij een mooi stukje zeebaars lichter als het mooi weer is en wat voller als het een koude of druilerige dag is”, aldus WSHS.

WSHS

Het nieuwe restaurant LIZZ van boutiquehotel WSHS in Gouda is ook in te zetten tijdens events. Omdat het restaurant vrij klein is, kan de naastgelegen Refter zaal bij het event betrokken worden. Samen zijn deze ruimten ideaal voor onder andere presentaties, borrels en diners voor grotere groepen. LIZZ is klassiek ingericht met tafels die gedekt zijn met biologisch grof linnen. Ook staan er allerlei planten in het restaurant zodat er een buitengevoel wordt gecreëerd. Maar naar wens kunnen de ruimten ook compleet anders gestyled worden.

De catering tijdens je event is natuurlijk top geregeld met Remco Kuijpers aan het roer. Remco gaat het gebruik van lokale ingrediënten binnenkort zelfs nog verder doortrekken. “Hij heeft mooie plannen met een stuk grond dat WSHS heeft aangeschaft in de polder, vlakbij het hotel. Hier wil de chef groenten, fruit en kruiden gaan verbouwen zoals groene kool, die hij momenteel gebruikt in een gerecht met paddenstoelen, pompoen, Parmezaanse kaas en duindoornbessen.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.