Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe evenementenlocatie bij uitbreiding Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland breidt het park en de mogelijkheden voor zakelijke evenementen flink uit. In de zomer van 2018 opent het nieuwe themagebied Avalon, met behalve een nieuwe achtbaan en een bootattractie ook de mythische herberg ‘The Flaming Feather’. Deze herberg zal exclusief te huur zijn voor bedrijfsevenementen.

Toverland breidt het terrein momenteel uit met een oppervlakte van 7 hectare, waardoor het park straks anderhalf keer zo groot is als het huidige park. Op dit nieuwe stuk grond komt het themagebied Avalon, dat geïnspireerd is op de Keltische legendes rondom de beroemde tovenaar Merlijn, Koning Arthur en het magische zwaard Excalibur.

The Flaming Feather

Deze setting is dan ook het decor van de nieuwe eventlocatie Herberg The Flaming Feather. Tamara Thijssen, sales events bij Attractiepark Toverland, beschrijft de sfeer: “Tovenaars en magiërs komen al eeuwenlang samen op deze historische plek. De knetterende haarden, lange houten tafels en een plafond vol geheimzinnige sterrenbeelden zorgen ervoor dat je je direct in de mytische wereld van Avalon waant. Het wordt een unieke locatie; de ideale setting voor een volledig gethematiseerd event.” The Flaming Feather biedt straks uiteenlopende mogelijkheden om bourgondisch te tafelen in een Middeleeuwse setting of voor een gezellig avondfeest in stijl.

Toverland Business & Events

Met de toevoeging van The Flaming Feather beschikt Attractiepark Toverland over zeven verschillende eventlocaties met elk hun eigen thema en unieke mogelijkheden. Jaarlijks vinden er ruim 150 events plaats in het Limburgse attractiepark, uiteenlopend in grootte van 20 tot 8000 gasten. Elk dagevent kan uitstekend gecombineerd worden met een bezoek aan het park en haar attracties. Tijdens evenementen in de avonduren worden een aantal attracties exclusief voor de eventgasten geopend.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.