Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe evenementenlocatie Beachclub Eiland 1 pal aan water van Vinkeveense Plassen

Direct aan het water van de Vinkeveense Plassen is sinds eind juni Beachclub Eiland 1 geopend. Je kunt er niet alleen lekker eten en borrelen, maar ook een zomers event organiseren. Naast een groot terras voor besloten evenementen tot 150 personen is er ook een speciaal terrein voor teambuilding activiteiten. 

Eigenaar Brian Schoonderbeek ziet het helemaal zitten: “Hoe leuk is het om hier met een gezellige barbecue je zakelijke successen te vieren? Of een teambuilding uitje op het water bijvoorbeeld!” De plek van de nieuwe beachclub is in ieder geval al erg bijzonder. Het ligt letterlijk op één van de eilanden in de Vinkeveense Plassen en je komt er alleen via een loopbrug. Vakantiegevoel gegarandeerd!

Beachclub Eiland 1, Vinkeveen
Foto: Beachclub Eiland 1

Beachclub Eiland 1

In de zomermaanden is een groot deel van het terras van Beachclub Eiland 1 af te huren voor besloten bijeenkomsten. Denk bijvoorbeeld aan een barbecue met zakenrelaties, een personeelsuitje of een borrel. Er kunnen maximaal 150 personen terecht bij de nieuwe evenementenlocatie. In het najaar is de hele beachclub beschikbaar voor evenementen en exclusief af te huren. Ook is er een groot terrein voor allerlei teambuilding activiteiten.

Eten bij Eiland 1 na een informele bespreking kan ook. Op het menu staan onder andere tapasplankjes, burgers en kipsaté. Het is ook mogelijk om een privé barbecue door de beachclub te laten verzorgen. Dit kan tot zeventig personen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.