Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe Bronckhorst Hoeve klaar voor grootschalige events

De Bronckhorste Hoeve is compleet gerestyled. Na een vier maanden durende verbouwing door de nieuwe eigenaren Eric en Anja Klompenhouwer, werd de evenementenlocatie in Brummen dit weekend geopend.

Nieuwe look en feel

Op 1 januari nam het stel de exploitatie over van de locatie, die al bekend stond als conferentielocatie. In de afgelopen maanden namen de nieuwe eigenaren met name de binnenkant van de locatie stevig onder handen. Zo zijn alle binnenruimtes van de hoeve compleet gerestyled, er zijn openslaande deuren geplaatst, plafonddelen en muren zijn weggebroken, maar ook het interieur is vernieuwd zodat er een compleet nieuwe look en feel is ontstaan. Verder zijn nu alle drie de kappen van de hoeve bij de evenementenlocatie betrokken, zodat er meer capaciteit is. De onderlinge zalen zijn van elkaar te scheiden met schermen, voor een flexibele indeling.

“Alle binnenruimtes van de hoeve zijn compleet gerestyled, er zijn openslaande deuren geplaatst, plafonddelen en muren zijn weggebroken, maar ook het interieur is vernieuwd zodat er een compleet nieuwe look en feel is ontstaan.”

Fantastische ervaring

Bij de opening gaf Anja aan dat het nog flink doorwerken is geweest. “Ik weet nog dat Eric tegen mij zei: Weet je zeker dat 1 mei niet te snel is? Kunnen we de opening niet laten wachten tot later in het jaar?” Vier maanden later is de verbouwing zo goed als voltooid. “Het waren lange dagen, ook lange weken, soms een beetje extra poeder ’s ochtends voor de wallen onder de ogen, maar wát een fantastische ervaring.”

Meerdaagse bijeenkomsten

Naast een complete vernieuwing van het interieur, is er ook de mogelijkheid tot overnachtingen toegevoegd. De locatie beschikt over 12 slaapkamers, zodat er ook meerdaagse trainingen in de Bronckhorst Hoeve kunnen plaatsvinden. “Onze visie op de mogelijkheden van de locatie en de gewenste doelgroep ligt breder en wij zullen ons in de toekomst, naast trainingen en vergaderingen, ook gaan richten op de mogelijkheden voor meer grootschalige zakelijke bijeenkomsten en evenementen.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.