Discover the finest spaces
Delen

Nieuw, uniek concept: ‘CityDinner by AR.’ in Utrechts pop-up restaurant

Evenementenlocatie CitySense tovert haar Businesslounge één avond per maand om in een culinair etablissement van hoogwaardige kwaliteit. Op 28 maart is de eerste editie van het zintuigprikkelende ‘CityDinner by AR.’. AR. is het label van chef Arne Ramak. 

Bijzondere eetbeleving
Tijdens deze bijzondere eetbeleving creëert Arne een vijfgangenmenu geïnspireerd op het desbetreffende seizoen. Steeds wordt gekozen voor pure, biologische producten die afkomstig zijn uit de regio. De verschillende componenten van het diner vertellen een verhaal dat Arne graag met zijn gasten aan tafel deelt. Om deze bijzondere smaken ultiem te ontdekken wordt er uiteraard een bijpassend wijnarrangement aangeboden.

Arne Ramak
Arne Ramak is chef en culinair entrepreneur. Zijn label AR. wil met praktijkgerichte consultancy de professionele culinaire sector helpen het beste uit zichzelf te halen. Met inspirerende jamsessies, on the job coaching en smaak en presentatieverbeteringen wordt gewerkt aan een eindproduct dat zich onderscheid en inspeelt op de huidige trends en gastenwensen.

Data
Enkele data voor de Lente CityDinners zijn inmiddels bekend. Ze vinden plaats op 28 maart en 6 juni 2014. De datum in mei wordt nog bekend gemaakt. Vanaf 19.00 uur wordt het diner geserveerd in het 52 couverts tellende restaurant. Tegelijkertijd met het CityDinner is er ook de Utrechtse afterwork borrel, genaamd CityBorrel. Vanuit het restaurant hebben de gasten via een glazen wand zicht op de aangrenzende belevingsruimte. “Nadat u heerlijk een avond uit bent geweest, loopt u zo het volgende feest in. Eveneens een uniek concept in Utrecht.” De CityBorrel is geopend vanaf 18.00 uur, om 21.00 uur start de live act.

Over CitySense
CitySense is een kosmopolitisch ogende turn key evenementenlocatie met een hoog kwaliteitsniveau en oog voor detail. Door de 20 x 3 meter widescreen belicht door maar liefst 6 short-throw beamers, standaard geurbeleving, multimedia server voor content op maat, lichteffecten en geluid onderscheid zich CitySense met deze bijzondere USP’s en mag met recht gesproken worden van zintuigenbeleving. Er is ruimte voor bijeenkomsten van 80 tot 450 personen en geschikt voor diverse gelegenheden. Congressen, productpresentaties, imago-events, seminars, gala’s en (bedrijfs)feesten. CitySense is gelegen in het centrum van Utrecht met voldoende parkeergelegenheid en op loopafstand van Centraal Station.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.