Discover the finest spaces
Delen

Nieuw themaconcept Studio A12: ‘Bubbles&Beats’

Met maar liefst vier zalen voor een groter aantal bezoekers komt evenementenlocatie Studio A12 Bunnik met een nieuw themaconcept: Bubbles & Beats. Een exclusief feestavondconcept waar goede beats, toffe aankleding en natuurlijk lekkere bubbels centraal staan.

De locatie bevat inmiddels vier zalen en heeft nu plek voor wel 4000 bezoekers. Met het nieuwe concept wil Studio A12 aan de vraag naar nieuwe themaconcepten tegemoet komen.

© WeAreTheNight.com / Joni Israeli

Het concept

Locatiemanager Wendy Gremmé is enthousiast over het nieuwe concept: “Terwijl gasten genieten van een goed glas bubbels wordt de avond op spectaculaire wijze geopend door een violiste in een bubble. De locatie is aangekleed met lichtgevende ballonnen, er is een lounge area met zitballen en volop beats van de DJ zodat er tot in de late uurtjes gefeest kan worden.”

121114161214.IMG-2402.resized.0x295

Spannende verassing

Maar dat is nog niet alles. Gasten ontvangen bij de ontvangst een welkomstcocktail met in elk glas bubbels een diamantje. Een aanwezige expert van Gassan Diamonds bepaalt welke de echte is en de gelukkige winnaar mag het diamantje houden. Wendy licht toe;  “Doordat je niet weet welk diamantje de echte is, wordt het spannend en dit maakt het een avond waar mensen nog lang over na zullen praten.”

160325113015.studio-a12.resized.0x295

121114161214.IMG-2428.resized.0x295

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.