Discover the finest spaces
Delen

Nieuw: thema diners bij Live Cooking restaurant Van der Valk Hotel Amersfoort-A1

Bij het Live Cooking restaurant van Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 kun je sinds kort ook dineren. Sinds de opening van het restaurant in 2020 was het vooral beschikbaar voor het ontbijt en voor grote events. Nu kan iedereen er ook dineren, zowel gasten van zakelijke events als hotelgasten en andere bezoekers. Ook komen er binnenkort speciale thema-avonden waar je natuurlijk ook met je event op in kunt haken. “Eten in dit restaurant is echt een beleving want alles wordt live voor je gemaakt. En zelf kun je ook lekker aan de gang gaan met het samenstellen van je eigen pizza of je eigen sushi plate”, vertelt General Manager Marlijn van der Valk. 

De afgelopen jaren stonden bij Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 in het teken van verbouwen en de puntjes op de i zetten. In twee jaar tijd breidde het hotel uit met maar liefst 15.0000 vierkante meter. Marlijn: “Toen het gebouw van ABN AMRO naast ons vrijkwam, hebben we onze kans gegrepen en het in 2019 gekocht. Daarna volgde een flinke verbouwing van een jaar waarin het nieuwe pand aan het hotel is gekoppeld met een nieuwe entree en foyer. In het nieuwe gedeelte zit nu een Business Center met 26 eventruimten van verschillende groottes, kantoren  en flexplekken, koffiebar Chiccio, het Live Cooking restaurant, een vitaliteitscentrum met onder andere fitness, teambuildingsactiviteiten en massages en op de zesde verdieping Skybar SIXX.” Het compleet verbouwde Hotel Amersfoort-A1 ging begin 2020 open. “Net voordat de coronacrisis uitbrak dus. Onze skybar heeft uiteindelijk twee weken gedraaid en moest toen alweer dicht. Eigenlijk kan iedereen nu pas echt genieten van al het nieuws dat we hebben toegevoegd.”

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1

Toch liet Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 zich niet uit het veld slaan door de vele lockdowns. Toen nog een naastliggend pand vrijkwam, werd ook deze locatie toegevoegd aan het complex en verbouwd tot Club Tucan. Marlijn: “Onze club is een uitgaanscentrum met een tropische vibe waar je VR games en vintage arcade spellen kunt doen, karaoke kunt zingen, jeu de boulen, dansen en lekker eten bij restaurant Marley’s. Ideaal voor bedrijfsfeesten, teamuitjes of borrels.” Club Tucan ging aan het begin van dit jaar open en heeft een capaciteit van zo’n 300 personen.

Naast hotelgasten en gasten van zakelijke events weten ook mensen uit de buurt Hotel Amersfoort-A1 steeds beter te vinden. “Eigenlijk zijn we een soort tweede stadscentrum geworden. We hebben hier bijvoorbeeld ook een kapper, een mini supermarktje en in het vitaliteitscentrum zit onder andere een diëtist, bedrijfsarts en een dermatoloog”, legt Marlijn uit. “Met de nieuwe thema-avonden in ons Live Cooking restaurant willen we al onze gasten nog meer mogelijkheden bieden. Maar het blijft altijd mogelijk om een deel van het restaurant af te schermen en helemaal in te richten voor je event.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.