Discover the finest spaces
Delen

Nieuw paradepaardje voor Carlson Rezidor: Palace Hotel toegevoegd aan Radisson Blu portfolio

Het Palace Hotel, dat met 120 kamers in 2001 geopend werd in één van de bekendste badplaatsen van het land, Noordwijk aan Zee, zal vanaf februari 2014 de Radisson Blu vlag dragen. Met deze toevoeging versterkt Carlson Rezidor zijn Benelux-portfolio tot 15 hotels. Radisson Blu is het grootste hotelmerk in het upper upscale segment in Europa.

Paradepaardje
“We zijn verheugd het Palace Hotel, een plaatselijk icoon en een paradepaardje in Noordwijk, te verwelkomen in de Radisson Blu portfolio.  Hotelconversies van dergelijke hoge kwaliteit zijn een cruciaal deel van ons programma “Route 2015” – waarbij we ons richten op meer winstgevendheid en het bevorderen van onze EBITDA-marge met 6-8% in 2015”, aldus Wolfgang M. Neumann, President & CEO van Rezidor.

Palace- identiteit
“Als zelfstandig hotel zoeken we altijd naar nieuwe mogelijkheden om business te vinden. We hebben het afgelopen jaar de keuze gemaakt om heel intensief te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om aan te sluiten als franchisehotel bij een gerenommeerde hotelketen. Juist ook omdat het als stand alone hotel een stuk lastiger is om bij te blijven bij de wereldwijde trends en ontwikkelingen. Belangrijk voor ons was om onze eigen opgebouwde Palace-identiteit niet te verliezen. Drie doorslaggevende punten waarom we gekozen hebben voor aansluiting bij Radisson Blu: veel focus op de MICE markt, brede internationale oriëntatie en veel kansen biedend voor de medewerkers van het Palace Hotel”, aldus André Aaij, General Manager of the Palace Hotel.

Kenmerkende service
Het Radisson Blu Palace Hotel ligt in het centrum van Noordwijk aan Zee, dat vanwege zijn prachtige, 13 kilometer lange kustlijn wordt beschouwd als “the Beach of Amsterdam’. Het strand en de boulevard liggen op een steenworp afstand, en ook de  winkelstraten van Noordwijk en verschillende bars en restaurants liggen op loopafstand van het hotel. Naast 120 kamers met de kenmerkende Radisson Blu service zoals gratis internet, biedt het hotel een brasserie met terras, een à-la-carte restaurant en een bar, 1200 vierkante meter aan congresfaciliteitenwaaronder elf flexibele vergaderruimtes en twee boardrooms, alsmede wellnessfaciliteiten met acht behandelruimtes, een binnenzwembad met sauna, stoombad en whirlpools, en een fitnessruimte van 450m².

Een top 3 MICE-bestemming
Noordwijk, gelegen in het westen van Nederland, tussen Den Haag en Amsterdam (Schiphol ligt op een afstand van 25 kilometer), is één van de rijkste gemeenten van het land. Het behoort ook tot de top drie MICE-bestemmingen in Nederland, en biedt als aanvulling op het toonaangevende bedrijfsaanbod een sterk scala aan mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding. De belangrijkste markten zijn het Benelux-gebied, Duitsland, het Verenigd Koningrijk en Scandinavië.

Op foto 1 (slider), vlnr;

Dhr. Wolfgang Neumann, President & CEO, The Rezidor Hotel Group
Dhr. Paul Brandjes,De Raad Bouw BV

Op foto 2 , vlnr;

De heer Arie Uyttenbroek, Senior adviseur franchise, MKB Adviseurs
De heer André Aaij, General Manager, Palace Hotel
De heer Paul Brandjes, De Raad Bouw BV
De heer Wolfgang Neumann, President & CEO, The Rezidor Hotel Group
Mevrouw Valerie Schuermans, Manager Business Development, The Rezidor Hotel Group

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.