Discover the finest spaces
Delen

Nieuw: ontspannen vergaderen vanuit je hangmat bij Kapellerput

Dat vergaderen heus niet altijd in een vergaderzaaltje hoeft te gebeuren, dat wisten we natuurlijk al lang. Maar het is goed om te zien dat locaties blijven vernieuwen en experimenteren met nieuwe concepten. Kapellerput in Heeze installeert deze week een mooi nieuw meetingconcept, Skogsfloating, gebaseerd op de krachtige werking van de natuur. Klinkt zweverig? Dat is het ook: Skogsfloating betekent vrij vertaald ‘zweven in het bos’.

Kapellerput is een fraai gelegen eventlocatie op een groen landgoed in Heeze. De locatie onderscheidt zich met verrassende locaties en concepten die je nergens anders vindt. Zo is het mogelijk om je meetings hier te houden in een prachtige houten boomhut of in een als jouw eigen woonhuis ingerichte locatie. De nieuwste locatie bevindt zich buiten in het bos en is geïnspireerd op ‘Skogsfloating’.

Skogsfloating

Skogsfloating is een bijzondere wijze van werken in de natuur die tot nu toe alleen in Zweden werd gebruikt. Speciale zwevende stoelen hangen in een cirkelvorm en zorgen door de combinatie van de stoelen en de natuurlijke omgeving voor een gevoel van veiligheid, gelijkwaardigheid en saamhorigheid. Mirjam Willaert raakte gefascineerd door het idee en haalde het naar Nederland met haar bedrijf Skogsfloating Netherlands. Vanaf 5 juni 2018 biedt zij deze outdoor meeting place aan in het bos bij Kapellerput.

Zwevend vergaderen in het bos kan overigens ook in minder goede weersomstandigheden. Bij slecht weer komt er een daktent op en in de winter zijn er thermoslaapzakken. Want de beleving die het toevoegt is het waard, laat Kapellerput weten: “De deelnemers bereiken in een paar minuten een diepe ontspanning. Zo ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten en ideeën.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.