Discover the finest spaces
Delen

Nieuw meetingdesign voor Kapellerput: ‘inspired by art and nature’

Kapellerput Conferentiehotel uit Heeze heeft tijdens de zomer gekozen voor een nieuw meetingdesign in haar zalen. Daarbij werd het tapijt met de karakteristieke C’braprint in de foyer vervangen door een speciaal voor Kapellerput ontwikkeld design, geïnspireerd door kunst en de natuur.

1500 m2 maatwerk tapijt
Voor het ontwerp van het tapijt is er uitgegaan van de dwarsdoorsnede van een boomstam. Deze is via een foto bewerkt en geabstraheerd. Over het gehele tapijt met een lengte van 75 meter, zijn diffuus de jaarringen van de boomstam geprint. In de foyer is een clustering van een aantal dwarsdoorsneden te zien op centrale plaatsen en ook in diverse zalen komen de jaarringen subtiel terug.

Diversiteit voor meer MeetingGeluk(t)
Om bijeenkomsten nog succesvoller te maken is er gekozen om zes zalen te voorzien van een compleet nieuwe inrichting. Zo zijn er zalen met twaalf vierkante meter grote brainstormwanden, zijn twee zalen uitgerust met een interactieve beamer in combinatie met glazen whiteboards en zijn de gebruikelijke tafels in één zaal vervangen door conferentiestoelen met een schrijfblad. Er is uitsluitend gewerkt met hoogwaardige inrichtingselementen zoals stoelen van Thonet en eveneens speciaal voor Kapellerput ontwikkelde verduisteringsgordijnen voorzien van een rustgevende print van een geabstraheerd boomstampatroon. Deze nieuwe inrichtingselementen zijn in samenwerking met de Kliuw Interieuradviezen en Yksi Ontwerp tot stand gekomen. De diversiteit van de conferentiezalen zorgt ervoor dat er nog specifieker ingespeeld kan worden op de invulling van bijeenkomsten. Deze meerwaarde zorgt voor meer MeetingGeluk(t).

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.