Discover the finest spaces
Delen

Nieuw magazine: Greater Rotterdam

Het is tijd voor een nieuwe editie van het GreaterVenues Magazine: Greater Rotterdam! Het online magazine is speciaal ontwikkeld voor (inter)nationale locatieliefhebbers met inspirerende beeld, verrassende trends en extra aandacht voor de nieuwste en de aankomende locaties. 

De boeker van eventlocaties wordt op internet tegenwoordig 24/7 bestookt door locaties, die allemaal schreeuwen om aandacht. Vooral nu (bijna) alle coronamaatregelen zijn vervallen. Het is al boeker makkelijk om in die informatie te verdwalen. Ook wij dragen bij aan deze informatie-overload door wekelijks te berichten over de nieuwste en vernieuwde locaties. Het GreaterVenues Magazine geeft je het gevoel dat je op ontdekkingstocht gaat door de nieuwste locaties, maar biedt tegelijkertijd een overzichtelijke manier om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in locatieland.

Greater Rotterdam

GreaterVenues Magazine behandelt iedere editie één thema of regio. Op die manier krijgen de magazines een tijdlozer karakter dan veel online publicaties. In de tweede editie staat Greater Rotterdam centraal: locaties in Rotterdam en directe omgeving. Het is een knipoog naar het gelijknamige papieren magazine uit 2012, waaruit het huidige GreaterVenues is ontstaan. In de tweede online editie wordt ook aandacht besteed aan locaties die iconisch zijn voor de stad.

Internationale boeker

Opvallend is verder dat alle teksten in het magazine volledig in het Engels zijn geschreven. Een voor de hand liggende keuze, volgens de redactie, aangezien de belangstelling van de internationale boekers voor de grote havenstad.

Wil je zeker weten dat je de volgende editie van GreaterVenues Magazine ontvangt? Registreer je dan via deze link en ontvang maximaal zes keer per jaar bericht van ons als de nieuwe editie uit is.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.