Discover the finest spaces
Delen

Nieuw in Rotterdam: boutiquehotel Morgan & Mees met indrukwekkend penthouse

Een groepje échte Rotterdammers heeft onlangs aan de Mathenesserlaan in de Maasstad een al jaren leegstaand monumentaal pand omgetoverd tot een fraai boutiquehotel. Na een grootscheepse verbouwing ging de tweede vestiging van Morgan & Mees afgelopen zomer open. Mensen genieten hier inmiddels volop van de persoonlijke service en gastvrijheid en dat geldt zeker ook voor gasten die er een zakelijke meeting bezoeken. 

Het pand moest totaal gerenoveerd worden, waarbij bijvoorbeeld de karakteristieke kozijnen behouden zijn gebleven. Verder is het hele pand gestript en werd het interieur totaal opnieuw opgebouwd: “Alle ruimtes van ons gebouw zijn uniek ingericht met moderne designelementen, zoals comfortabel meubilair, eigentijdse verlichting en abstracte kunst, met behoud van het originele houtwerk, lijstwerk, vloeren en tegelwerk”, vertelt Puck Garland van Morgan & Mees Rotterdam.

Morgan & Mees Rotterdam

Op het gebied van zakelijke bijeenkomsten is er bij Morgan & Mees Rotterdam van alles mogelijk. Puck: “Als klein hotel zijn we heel flexibel in wat we kunnen organiseren. Van meetings tot diners en van presentaties tot borrels! We hebben één private dining-ruimte die perfect is voor meetings. De Exclusive One telt 50 vierkante meter en is ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld intieme lunches, vergaderingen en andere meetings. Met zijn open ruimte, grote ramen en levendige sfeer kan deze multifunctionele ruimte op onze begane grond zich aanpassen aan elke gelegenheid en sfeer, waardoor het de ultieme keuze is voor wie op zoek is naar een unieke ervaring in een exclusieve omgeving. Er is ruimte voor ongeveer 20 personen in de huidige opstelling met lange tafels. De ruimte heeft een scherm en flip-chart. Mochten er andere wensen zijn, dan kunnen we de ruimte anders indelen met bijvoorbeeld statafels.”

De Top One (65m2) is het indrukwekkende penthouse van het hotel, ideaal om indruk te maken op klanten en zakenrelaties: “Het heeft onder andere natuurlijk licht, comfort en een prachtig terras met een adembenemend uitzicht, exclusief voor gasten. De ruimte is volledig aanpasbaar aan de specifieke behoeften bij elke zakelijke ontmoeting of het nu gaat om bedrijfsevenementen, productlanceringen, fotoshoots of feesten.”

Morgan & Mees Rotterdam wil zichzelf onderscheiden op het gebied van service en kwaliteit: “Omdat wij een relatief klein hotel zijn is onze service echt heel persoonlijk. We hebben maar één meeting-room waardoor we onze volle focus op de gasten kunnen houden en echt aan hun wensen kunnen voldoen. Verder is onze restaurant-bar open voor iedereen van buitenaf waardoor we echt een hele leuk mix hebben tussen locals, (hotel)gasten en mensen die toevallig bij ons voorbij lopen. Al met al een heerlijke persoonlijke sfeer!”  

Speciale menu’s

Wat eten en drinken betreft, zit het bij Morgan & Mees Rotterdam ook wel snor: “We hebben een smakelijke ontbijt-, lunch-, diner- en snackkaart. Daar kunnen onze gasten een keuze uit maken. We hebben echter ook speciale menu’s voor grotere partijen en denken ook graag mee met de wensen van onze gasten. Verder werken we samen met een hele goede bloemenzaak, een ballonnenwinkel en een patisserie, dus voor elke speciale gelegenheid kunnen we wat regelen.”
Morgan & Mees heeft, naast de nieuwe Rotterdamse vestiging, ook een hotel in Amsterdam. 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.