Discover the finest spaces
Delen

Nieuw in Nederland: Frame21 Business & Meeting Center

Het Belgische Frame21 gaat de Nederlandse markt op. Deze maand opende het eerste Frame21 Business & Meeting Center in ons land de deuren in Halderberge, vlakbij Roosendaal. Het Business & Meeting Center van circa 5.000m² is gerealiseerd in het voormalige kantoorgebouw van het kledingmerk Calvin Klein en ligt aan afslag 21 van snelweg A17. “We willen dé referentie worden op vlak van flexibele kantooroplossingen en vergaderzalen in de regio, aangevuld met grensoverschrijdende activiteiten en ondersteunende office diensten”, zegt Nicolaas Geenen, zaakvoerder van Frame21 Nederland.

FRAME21_OPENING_01

22.000 ballen

Het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw biedt plaats aan 200 werkplekken en wordt uitgerust met een breed aanbod van kantoorruimten, een bedrijfsrestaurant, een Meeting Center met goed uitgeruste vergaderzalen en een Club Lounge met stille werkplaatsen om geconcentreerd te kunnen werken.

De locatie beschikt over zes boardrooms, van verschillend formaat en ieder met de eigen thematiek. Drie grotere multifunctionele ruimtes zijn ook geschikt voor events. De Clublounge, de grootste meetingzaal en de bijbehorende lobby en de bistro die binnenkort klaar is. Frame21 heeft diverse salons die kunnen worden ingezet als vergaderruimte. Maar we vinden er ook een heus ballenbad: een kamer gevuld met 22.000 ballen, die kan worden ingezet voor creatieve sollicitaties of brainstormsessies.

FRAME21_OPENING_78

Sportdak met tennisbaan

Frame21 maakt deel uit van Groep Heylen, een creatieve investeerder in bedrijven en gebouwen. Sinds 2008 heeft Groep Heylen het Frame21 Business & Event Center in de Belgische plaats Herentals, met een oppervlakte van 10.000m². Deze locatie huisvest nu circa 60 bedrijven met meer dan 350 bijhorende werkplekken. Dit Business & Event Center ligt langs de E313 en heeft virtuele kantoren, flexwerkplekken en ingerichte kantoren.

In de Locatie in Herentals kan men terecht voor vergaderruimtes en board rooms van 2 tot 50 personen. Twee trapzalen of auditoriums met een capaciteit tot 400 personen zijn geschikt voor congressen, productvoorstellingen of seminaries. Als extra troef beschikt Frame21 Business Center over een multifunctioneel sportdak: tennisveld, minivoetbalveld, basketbalveld, petanquebanen en sportbar. Over een sportdak met tennisbaan beschikt de Nederlandse locatie niet, wel heeft de Club Lounge een ‘Fairway Golfcourse’ waarop een potje minigolf kan worden gespeeld.

Grensoverschrijdende activiteiten

Nicolaas Geenen: “Met de specifieke knowhow, die we jarenlang hebben opgebouwd in België, steken we nu de grens over naar Nederland. Met een aangepast concept naar de ligging en aard van het gebouw, willen we naast de regionale zakelijke markt, vooral ook inspelen op grensoverschrijdende activiteiten. Voor Belgische bedrijven die zich willen vestigen in Nederland en andersom starten we begin 2016 onze Cross Border Office op. Ook voor de groeiende e-commerce economie zullen we ondersteunende diensten aanbieden.”

OPENING_FRAME21_HIGHRES_8

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.