Discover the finest spaces
Delen

Nieuw easyHotel in voormalig Ahold hoofdkantoor Zaandam

Tussen Amsterdam en Zaanse Schans

Het nieuwe easyHotel Amsterdam Zaandam opent eind 2016 haar deuren in het centrum van Zaandam. Franchisehouder Danzep is begonnen met de realisatie van 96 hotelkamers in de Saentoren, het voormalige hoofdkantoor van Ahold.  Hiermee speelt het hotellabel in op het groeiend aantal toeristen in de Zaanstreek, de diversiteit aan bedrijven in de directe omgeving en de huidige ‘hotelstop’ in Amsterdam.

Lucas Drewes, CEO van Danzep: “Op gemiddeld 30 meter hoogte bieden alle kamers een fantastisch uitzicht over stad en streek, ‘A room with a view‘ dus. Deze locatie past dan ook perfect in onze filosofie; we bieden value hotels aan onze gasten, dat houdt in dat wij comfortabele kamers bieden voor een zeer betaalbare prijs.”

Saentoren

[Foto: In de Saentoren (links in beeld) bouwt Danzep Hotels 96 hotelkamers]

Foodindustrie

De gasten van het easyHotel kunnen gemakkelijk reizen naar Amsterdam. Het hotel ligt pal naast het station van Zaandam. Een aantrekkelijke locatie voor zowel toerist als zakelijke reiziger, meent Drewes: “We bieden hiermee een praktische uitvalsbasis voor buitenlandse toeristen: Amsterdam en Schiphol Airport liggen op slechts 15 minuten per trein en de Zaanse Schans is op een steenworp afstand. Hiermee bieden we de internationale toerist een fantastische centrale spot voor een paar dagen Nederland. Met name door de bloeiende activiteiten in de foodindustrie verwachten we zeker doordeweeks veel zakelijke verblijven in de Zaanstreek.”

Toerisme

Het Nederlandse Bureau voor Toerisme maakte onlangs bekend dat de Zaanse Schans afgelopen jaar ruim 1,6 miljoen buitenlandse toeristen aantrok, waarmee het ook de populairste dagattractie van ons land is onder buitenlanders. Met het oog hierop, alsmede op de ‘hotelstop’ van de gemeente Amsterdam en de bedrijvigheid in de Zaanstreek is DanZep overtuigd van het succes van easyHotel Amsterdam Zaandam.

Danzep Hotels is masterfranchisehouder van easyHotel Benelux en opende bijna 5 jaar geleden het eerste easyHotel in Amsterdam. Vestigingen in Rotterdam en Den Haag volgden, en inmiddels beschikt Danzep Hotels in totaal over 297 kamers in Nederland. Met de nieuwe vestigingen in Brussel, Amsterdam (Arena Boulevard) en Zaandam wordt dit aantal verdubbeld en telt easyHotel Benelux eind 2016 zes hotels met in totaal 630 kamers.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.