Discover the finest spaces
Delen

Nieuw dakterras voor events bij Gooiland

Gooiland heeft sinds een week een dakterras tot haar beschikking om bij mooi weer buiten events te kunnen organiseren. De Hilversumse eventlocatie opende tijdens de VSOP Borrel op feestelijke wijze het nieuwe dakterras.

“De organisatie van de VSOP borrel wilde voor de juni editie graag een locatie die ook een buitengedeelte kon bieden”, vertelt Manon Meinsma namens Gooiland. “Het dakterras werd eigenlijk zelden gebruikt, want het lag er wat verouderd bij. Maar het was al lange tijd een droom van ons om dit helemaal op te knappen, zodat we het ook echt kunnen gaan gebruiken voor evenementen.”

“Het was al lange tijd een droom om het dak op te knappen, zodat we het ook echt kunnen gebruiken voor evenementen.”

Zomers gevoel

De eventlocatie ligt op een unieke plek in het centrum van Hilversum. Het dakterras biedt dan ook een fantastisch uitzicht over De Groest en de Vituskerk. Het terras is met een hogedrukspuit schoongespoten en in het midden van het terras is met steigerhout een podium gebouwd. Olijfbomen in grote houten plantenbakken maken het zomerse gevoel compleet. Het dakterras zal alleen gebruikt worden tijdens evenementen. Zo werd het terras deze week tijdens een groot congres gebruikt voor yoga en haka workshops.

Voor de VSOP Borrel werd meubilair ingehuurd, een bar gebouwd en een barbecue neergezet. “Rond 9 uur stond er ruim 500 man te borrelen. We hebben alleen maar leuke reacties gehad!”

[Foto’s: Tycho’s Eye Photography]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.