Discover the finest spaces
Delen

Nieuw Chinees toprestaurant en evenementenlocatie Amber Garden

Het chique Chinese restaurant Amber Garden opende eind september haar deuren in Amstelveen. Topkok Shaun Song uit China en zijn team willen er de Oosterse en Westerse cultuur en smaken samen brengen. Naast lekker eten, kun je er ook vergaderen of bijeenkomsten organiseren in één van de negen prachtige zalen die elk een totaal andere sfeer en inrichting hebben. 

Het meest bijzondere gerecht van het nieuwe Amber Garden moet de Beijing-eend worden. Die wordt eerst 36 uur lang gedroogd in speciale koelingen en daarna gegrild. Er is een speciaal team van koks die zich puur met dit gerecht bezig houdt. Verder wordt altijd gewerkt met verse ingrediënten en zijn er ook vegetarische opties. Er kunnen zo’n 130 mensen in het restaurantgedeelte terecht.

Amber Garden

Het nieuwe Chinese restaurant Amber Garden heeft maar liefst negen bijzonder ingerichte zalen die gehuurd kunnen worden voor allerlei soorten events. Op de begane grond zitten vijf zalen en op de eerste verdieping vind je nog vier ruimten. Op deze verdieping zit ook een bar met een patioterras. De zalen hebben allemaal de benodigde apparatuur voor presentaties, maar kunnen ook prachtig aangekleed worden voor privé diners. Alle zalen zijn geschikt voor tien tot veertig personen.

Amber Garden is onderdeel van projectontwikkelaar Yisheng Group die inmiddels al tien jaar verschillende projecten in Nederland heeft lopen. Eén hiervan is het multifunctionele en duurzame gebouwencomplex The Garden Amstelveen, waar Amber Garden is gevestigd.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.