Discover the finest spaces
Delen

NH Utrecht renoveert meeting- en eventruimtes

Het NH Utrecht is volledig gerenoveerd. Deze maand presenteerde NH het vernieuwde hotel. Met 276 gerenoveerde kamers, 7 meeting- en eventruimtes en een nieuwe lobby met open doorgang naar het restaurant heeft de ‘hoge toren bij Utrecht Centraal’ een modern en comfortabel jasje gekregen.

NH Utrecht is een bekend meetingpoint voor zakelijke reizigers en congres- en beursgangers. Met de renovatie, onderdeel van het wereldwijde strategische vijfjarenplan van NH Hotel Group, is de uitstraling van het hotel geüpgraded en is NH Utrecht klaar voor de toekomst.

Business faciliteiten

De meeting en eventruimtes zijn voorzien van een nieuwe look& feel in lichte kleurstellingen. Ook is een aantal faciliteiten uitgebreid, alle vergaderzalen zijn bijvoorbeeld voorzien van een beamer die geïntegreerd is in het plafond en zijn alle gangbare aansluitingen beschikbaar.

194374-Sypesteyn_MRU_NH_utrecht_075-4a3672-original-1453910706

Een tijd van komen en gaan

Het hotel is etage voor etage aangepakt en Hotel Director Martine Conings heeft veel positieve reacties ontvangen: “Wij zijn trots op het geheel vernieuwde hotel. Onze lobby is nog meer een centrale plek geworden, waar het een komen en gaan van gasten is die in het hotel verblijven, komen vergaderen of komen lunchen en dineren. Dat zorgt voor een hele prettige sfeer.”

194369-RC_NH_utrecht_081-5cafd7-original-1453910644

Een boost voor de Domstad

NH Hotel Group is met NH Utrecht en met het aan het Janskerkhof gesitueerde NH Centre Utrecht hotel marktleider in de Domstad. Met grote evenementen zoals Le Grande Depárt van de Tour de France en de grootschalige herinrichting van het stationsgebied wordt Utrecht als bestemming steeds populairder.

194363-F_NH_utrecht_071-bbc6b8-original-1453910569

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.