Discover the finest spaces
Delen

NH Hotels opent twee nieuwe vijfsterrenhotels in Madrid en Barcelona

NH Hotel Group breidt haar NH Collection portfolio uit met vijfsterrenhotels in de twee belangrijkste steden van Spanje: NH Collection Gran Hotel Calderón in Barcelona en NH Collection Suecia in Madrid. Beide hotels beschikken over een dakterras met uitzicht over de Spaanse metropolen en liggen in het hart van de steden.

230524-NH Collection Gran Hotel Calderón - Terrace with pool-6fb061-original-1479829828

NH Collection Gran Hotel Calderón en NH Collection Suecia zijn beide gevestigd in historische en iconische gebouwen, centraal gelegen in de steden. NH Hotel Group wil door de combinatie van high-end gastronomie, technologische innovatie en design de verwachtingen van de gast overtreffen.

230515-NH Collection Gran Hotel Calderón - Breakfast (1)-b0f047-original-1479829768

NH Collection Gran Hotel Calderón

NH Collection Gran Hotel Calderón ligt aan de Rambla de Catalunya in het hart van Barcelona. Het interieur van het hotel is een eerbetoon aan de avant-garde van de stad met moderne invloeden. De moderne kenmerken komen bijvoorbeeld terug in de led-videowall die in de lobby geplaatst wordt. Naast de 255 kamers biedt het hotel 10 zalen voor evenementen en vergaderingen. Het hotel beschikt over een dakterras met zwembad en een zonneterras met een 360 graden uitzicht over de stad. Chef Andrea Tumbarello staat in de keuken in bijbehorend restaurant ‘Don Giovanni’.

230528-NH Collection Suecia - Bar (ground floor)-889b3d-original-1479830476

NH Collection Suecia

NH Collection Suecia ligt in het hart van het historische centrum van Madrid en heeft een rijke historie. Het pand diende onder meer als thuisbasis van de beroemde Amerikaanse schrijver en journalist Ernest Hemingway en de Cubaanse revolutionair Che Guevara. Het hotel heeft een elegant interieur. De ontwerpers lieten zich hiervoor inspireren door Scandinavisch interieurdesign. Het dak is omgebouwd tot terras, waarop een verhoogde privéruimte is geplaatst. Op loopafstand van het hotel bevinden zich de belangrijkste bezienswaardigheden, waaronder de ‘Art Walk’: een route langs vele musea en kunstinstellingen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.