Discover the finest spaces
Delen

NH Amsterdam Schiphol opent evenementenlocatie in kas

NH Hotel Amsterdam Schiphol Airport heeft er sinds begin deze week een restaurant en evenementenlocatie bij. Op de binnenplaats waar eerst een groot terras was, staat nu een kas van 516 vierkante meter: The Greenhouse. Hier kunnen gasten terecht voor ontbijt, lunch en diner, en de ruimte kan afgehuurd worden voor allerlei soorten evenementen.

“De plek waar The Greenhouse nu staat, werd alleen in de zomer gebruikt als terras. Door er een nieuw restaurant en evenementencentrum te bouwen, kunnen we het hele jaar door grotere groepen ontvangen. Het betekent dus een flinke verhoging van onze capaciteit waardoor we bijna nooit meer ‘nee’ hoeven te zeggen op een aanvraag”, vertelt Nathalie Huijbers van NH. “Omdat we in het hotel zelf ook allerlei soorten conferentiezalen hebben, zijn we nu nog flexibeler en kan per event gekeken worden naar wat nodig is.”

Time lapse video van de bouw van The Greenhouse

The Greenhouse

Doordat het meubilair in de kas gemakkelijk verplaatst of weggehaald kan worden, is de locatie geschikt voor presentaties, feestjes of productlanceringen. Vanwege het glazen dak en de vele planten en kruiden is de sfeer natuurlijk en gezellig. Huijbers: “Wij denken altijd mee tijdens evenementen en kunnen eventueel ook iets extra’s regelen. Bijvoorbeeld transport naar Amsterdam, of een tour langs de Bollenvelden. Dat is allemaal bespreekbaar.”

The Greenhouse werd vorige week donderdag officieel geopend voor genodigden. Sinds het begin van deze week is het nieuwe restaurant open voor bezoekers en kunnen er aanvragen gedaan worden voor evenementen.

The Greenhouse, NH Amsterdam Schiphol Airport
The Greenhouse. Foto's: NH Hotels
X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.