Discover the finest spaces
Delen

Nederlands succes op Britse M&IT Awards

Grand Hotel Huis ter Duin heeft voor de tweede keer de titel ‘Best Overseas Hotel’ in de wacht gesleept bij de prestigieuze Meetings & Incentive Travel Awards (M&IT). In 2014 nam het Noordwijkse vijfsterrenhotel de prijs ook al mee naar huis. “Een prestatie van formaat”, aldus een trotse commercieel directeur Stephan Stokkermans.

De top van de Britse vergader- en congresmarkt komt ieder jaar bijeen voor de M&IT Awards. Tijdens dit belangrijke gala worden in diverse categorieën prijzen uitgereikt voor Britse en internationale partners. Dit jaar was Grand Hotel Huis ter Duin genomineerd voor de prijs Best Overseas Hotel, samen met Hotel Arts Barcelona, Hotel W Barcelona, Fairmont Monte Carlo uit Monaco, Puente Romano Beach Resort & Spa uit Marbella en Marina Bay Sands Hotel uit Singapore.

Huis-ter-Duin-702

Internationale vergader- en congresmarkt

Stokkermans legt uit: “De winnaar wordt door de meeting planners gekozen. Daarmee zijn het dus niet alleen de faciliteiten die een rol spelen, maar met name de service en de manier van samenwerken. Dat we hotels van grote ketens als Fairmont en Starwood achter ons laten, is voor ons als familiebedrijf en al onze medewerkers een groot compliment.”

Volgens Stokkermans is de award een beloning voor het continu blijven investeren in de faciliteiten en dienstverlening. “Door de centrale ligging tussen Amsterdam, Amsterdam Airport en Den Haag, de 254 kamers en 19 zalen en het hoge serviceniveau is Grand Hotel Huis ter Duin een belangrijke speler op de internationale vergader- en congresmarkt. In Europa is de Britse markt veruit de grootste markt. Om op die markt gekozen te worden tot Best Overseas Hotel is een prestatie van formaat.”

Orange Dutchies (2)

[Foto: Coen van Veen en Robbert Jan Meinardi, Grand Hotel Huis ter Duin]

Nederlands succes

Niet alleen Grand Hotel Huis ter Duin nam een prijs mee terug naar Nederland. The Hague Convention Bureau werd gekozen tot Best Overseas Convention Bureau. Rotterdam Partners eindigde op de tweede plaats. In de categorie Best Overseas Conference Centre greep RAI Amsterdam net naast het goud, dat naar Convention Centre Dublin ging.

Amsterdam RAI Elicium

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.