Discover the finest spaces
Delen

Nederlands Openluchtmuseum verbreedt aanbod met arrangementen

Twaalf unieke event locaties op één terrein: Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem heeft ruim 44 hectare terrein beschikbaar voor evenementen, met een maximum van ruim 12.000 bezoekers. Op het parkeerterrein kunnen ruim honderd bussen parkeren. Maar met haar nieuwe groepsarrangementen mikt het  Nederlands Openluchtmuseum nu juist óók op de kleinere groepen.

Huiskamercafé

In de verschillende locaties op het museumterrein kunnen allerlei groepen terecht, van 350 personen in de grote zaal van De Kasteelboerderij tot zeer kleine groepen in het Brabantse huiskamercafé De Viersprong. Voor een congres kunnen ook meerdere locaties met elkaar gecombineerd worden. De vele historische gebouwen en ruimtes op het museumterrein zorgen samen voor een zeer veelzijdig aanbod voor zakelijke mogelijkheden.

“De vele historische gebouwen en ruimtes op het museumterrein zorgen samen voor een zeer veelzijdig aanbod voor zakelijke mogelijkheden.”

Sinds kort werkt het Nederlands Openluchtmuseum met diverse groepsarrangementen. Van ambachtelijke lunches tot superfood koekjes, waarbij all inclusive prijzen worden gehanteerd. Arrangementen zijn in trek, zo blijkt uit het Locatieonderzoek 2014 van High Profile Locaties. Opdrachtgevers van meeting en eventlocaties gevraagd naar hun mening over arrangementen. Een ruime meerderheid (64 procent) sprak haar voorkeur uit voor locaties die een all inclusive prijs bieden.

[Foto’s: Nederlands Openluchtmuseum]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.