Discover the finest spaces
Delen

Na meer dan een halve eeuw maakt Holiday Inn officieel plaats voor ECC Leiden

Zo’n 54 jaar rolden er dagelijks tientallen koffers door de gangen van hotel Holiday Inn in Leiden. Vanaf oktober 2020 checkte er niemand meer in en maakte de ietwat stoffig geworden inrichting plaats voor een frisse nieuwe insteek. Het enige wat na de grote restyling nog deed denken aan het oude hotel, was de naam op de voorgevel. Ook die heeft nu plaatsgemaakt voor de roze letters van Event & Convention Center Leiden. ECC is officieel geopend. 

Al vanaf het moment dat je binnenloopt, valt het op dat er van het stoffige imago van het voormalig hotel niets meer over is. Nu de markt weer opengaat, is dit de kans voor ECC om volop te laten zien wat er hier kan qua meetings en events. Er zijn geen verblijfsgasten, maar wel een verbreding van de dienstverlening voor meetings, events en bijeenkomsten.

Restyling ECC Leiden

Het voormalig hotel is, naar eigen zeggen, een unieke metamorfose ondergaan. “We zijn bijzonder trots op het resultaat,” vertel Carmen Alvarez Perez, General Manager van ECC. “Het is een multifunctionele hotspot met urban jungle vibes. Geheel restyled naar de wensen van de moderne vergadergast.” De vernieuwede zalen hebben allemaal een nieuwe naam gekregen; The Loft, The Cube, The Studio en de The Pool. Vooral die laatste is een unieke toevoeging aan de locatie omdat ze in het voormalig zwembad van het hotel zit.

Na de coronacrisis is ECC Leiden overgebleven met een klein team, die allemaal eigenhandig hebben meegeholpen aan de restyling. “We hebben onze schouders eronder gezet om hier een moderne en veelzijdige meeting locatie van te maken. Onze trouwe vergadergasten kennen de locatie niet meer terug en zijn unaniem aangenaam verrast door het resultaat en de mogelijkheden. Met nog nieuw te realiseren projecten als ‘The Canteen’ en The Greenhouse’ gaan wij onze gasten nog meer in de watten leggen. Met één totaalconcept voor samenkomen, beleven en genieten!”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.