Discover the finest spaces
Delen

Music Meeting Lounge: Nieuwe locatie met een muzikale knipoog

Afgelopen maand opende in Amstelveen officieel de Music Meeting Lounge, een nieuwe vergaderlocatie met een muzikale knipoog naar vervlogen tijden. Het welkomstwoord was op deze bijzondere dag in handen van Gerard Garritsen, vader en managing director van Martin Garrix.

Eigenaar Marianne Kuiper en Garritsen deelden met hun bedrijven het kantoorpand in het oude dorp van Amstelveen. Toen Martin Garrix BV uit zijn jasje begon te groeien en eind 2017 verhuisde, ontstond voor Kuiper de kans haar lang gekoesterde droom werkelijkheid te laten worden, het realiseren van een vergaderruimte waarin de platencollectie die zij van haar vader erfde, een grote rol speelt.

Music Meeting Lounge

De Music Meeting Lounge springt in op de behoefte in de markt. Kuiper: ‘Wat ik zie is dat bedrijven er nog steeds voor kiezen ergens anders te vergaderen dan binnen de vier muren van het eigen kantoor. Vooral de vraag naar unieke, inspirerende vergaderruimten, die echt iets speciaals hebben, neemt toe. Met dat gegeven in het achterhoofd ben ik met de architect en de conceptontwikkelaar om de tafel gegaan. Wat wij bieden is een out of the box locatie, die in alle gemakken voorziet, qua inrichting, dakterras, catering en akoestiek, maar waar men ook echt iets bijzonders mag verwachten aan sfeer en beleving.’

Don’t you forget about me!

‘Mijn vader leed in zijn laatste jaren aan Alzheimer. Steeds als ik bij hem op bezoek kwam, vroeg hij wat ik met zijn platen ging doen. Dat ik er nu een mooie bestemming voor heb gevonden, voelt goed. Daarbij, muziek verbindt, inspireert en stimuleert. Eén van de songs uit mijn vaders collectie is het welbekende Don’t you forget about me! (Simple Minds) Dit is dan ook de slogan van de Music Meeting Lounge en dé link naar vroeger, naar mijn vader en het verrassende karakter van deze nieuwe locatie. Want wie hier vergadert heeft een onvergetelijke dag,’ aldus Kuiper.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.