Discover the finest spaces
Delen

Mooie Boules opent Dikke Mic Karaoke Bar in Rotterdam

Rotterdam heeft er een nieuwe karaokebar bij. Vanaf nu hoef je niet meer het vliegtuig te pakken om in Tokyo je longen uit je lichaam te zingen, maar reis je gewoon af naar Dikke Mic. De doorgewinterde karaokeliefhebber krijgt hier alles wat diegene zoekt en ook voor bedrijfsfeesten en teamuitjes ben je hier aan het juiste adres. Naast karaokebar biedt Dikke Mic namelijk ook een splinternieuwe streetfoodbar me Asian streetfood, samengesteld door sterrenchef Ron Blaauw. 

In de kelder, geïnspireerd op de kleine Aziatische straatjes en steegjes, bevinden zich acht verschillende karaoke ruimten met elk hun eigen thema. Volgens ondernemer Daan van Hal hét recept voor een geslaagde avond uit voor kleine en grote groepen. “Eigenlijk is Dikke Mic ontstaan uit pure noodzaak,” vertelt hij. “In onze naastgelegen zaak Mooie Boules hebben we een karaoke kamer, maar die is zo populair dat deze uit zijn voegen barst. Omdat we mensen niet graag teleurstellen, besloten we een authentieke Japanse karaokebar te openen. Dat is Dikke Mic geworden. De sfeer en de kwaliteit van hapjes en drankjes die je van Mooie Boules gewend bent, maar dan in een Aziatisch jasje!”

Dikke Mic

De acht ruimten van Dikke Mic Karaoke Bar zijn te boeken voor groepen vanaf vier tot en met 30 personen. Ze zijn volledig ingericht met high-end karaoke apparatuur. Gasten kunnen vanuit de ruimten via tablets eten en drinken bestellen. Voor iedereen die zijn of haar zangkunsten voor onder de douche wil bewaren, is er ook een volledig ingerichte arcaderuimte, met onder andere race-cabines, basketbal, boksen, air hockey en meer. De menukaart van Dikke Mic is samengesteld door Ron Blaauw en biedt keuze uit verschillend Aziatisch georiënteerd streetfood.

Voor een bedrijfspresentie, meeting of ander event kan je de hele toko afhuren. Je start de dag met het zakelijke gedeelte, maar dan op een originele locatie. Dankzij de verschillende ruimten zijn er genoeg opties voor break-outs. Na de vergadering sluit je de dag af met jouw collega’s tijdens een diner en karaoke avond.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.