Discover the finest spaces
Delen

Momice verovert Afrikaans continent

In de drie belangrijkste steden van deze opkomende economie wordt kersverse start-up Momice sinds vrijdag vertegenwoordigd door een gecertificeerde agent. Rutger Bremer tekende de overeenkomst en bezegelde daarmee de opening van de markt in Kaapstad, Johannesburg en Durban.

Potentie
Na een geslaagd launch event is Rutger positief gestemd over de behoefte in Zuid-Afrika aan Easy Event Communication en daarmee de grote potentie in deze markten voor de afname van Momice Memberships. “Wij hebben het volste vertrouwen in de samenwerking met onze Zuid-Afrikaanse partner en de reactie van de lokale bureaus en bedrijven bevestigt onze inschatting dat de markt (niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten) klaar is om het gemak en het plezier terug te brengen in event management en communicatie.”

Andere markten
Rutger richt zijn blik nu op uitbreiding van het Momice netwerk in andere markten. “Ik merk dat elke markt dezelfde pijn voelt als het gaat om communicatie vraagstukken. De eenvoudige, veilige en betaalbare oplossing is nu met Momice voorhanden. Easy Event Communication kent vanaf nu geen grenzen meer.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.