Discover the finest spaces
Delen

Momice preferred partner van het Genootschap voor Eventmanagers

Het Genootschap voor Eventmanagers (GvE) heeft Momice benoemd als preferred partner. Het afgelopen jaar gebruikte het Genootschap de tool al om de communicatie rond haar evenementen in te vullen. Met het preferred partnerschap zetten de twee partijen hun samenwerking nog meer kracht bij.

“Zo af en toe komt er een product voorbij, waar je direct enthousiast van wordt,” vertelt Dirk Prijs van het GvE. “Een snelle, frisse en gemakkelijke manier om de communicatie rondom je evenementen in te vullen; én natuurlijk compatible met alle (mobiele) devices. Met het gebruik van Momice krijg je een inkijk in de toekomst van eventcommunicatie.”

Product van iedereen

Voordeel van deze samenwerking is dat de eindgebruiker direct betrokken wordt bij het beter maken van Momice. “De eindgebruiker wordt uitgenodigd om te zeggen wat ze ervan vinden, wat beter kan. Daardoor is het een product van iedereen.”

“Ik ben enorm trots dat we nu preferred partner zijn”, vertelt Rutger Bremer, medeoprichter van Momice. “Het GVE vertegenwoordigt  precies onze doelgroep en daarmee hebben we de kans die direct in het hart te raken. Dat onze tool voor het GVE zelf al zoveel verlichting brengt in de communicatie rondom hun eigen evenementen is natuurlijk de beste referentie die afgegeven kan worden.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.