Discover the finest spaces
Delen

Modern en kleurrijk restaurant en evenementenlocatie The Traveller open in Amsterdam Zuidoost

In een splinternieuw pand dat is ontworpen door Powerhouse Company opende eind 2019 restaurant en evenementenlocatie The Traveller in Amsterdam Zuidoost. Boven het moderne en kleurrijke restaurant zit een grote evenementenruimte waar maximaal 200 mensen terecht kunnen voor onder andere vergaderingen, diners of borrels. Een interessante en veelzijdige locatie vlakbij de Johan Cruijff Arena en de Ziggo Dome. 

The Traveller zit in hetzelfde pand als ING in het Cumulus Park. Hierdoor is het restaurant niet alleen ideaal voor werknemers van ING, maar ook voor de vele studenten in de buurt en natuurlijk voor bedrijven die op zoek zijn naar een moderne en veelzijdige evenementenlocatie. Het restaurant wordt gerund door Michiel Deenik, Neal Valentijn en Jeroen van Brussel die hun gezamenlijke liefde voor reizen en eten van verschillende culturen laten terugkomen in het concept van The Traveller. “Wat ons echt uniek maakt is de veelzijdigheid. We houden ons niet vast aan vooraf bedachte arrangementen en menu’s, maar vinden het belangrijk om echt te luisteren naar wat de gast wenst en hierop in te spelen met een uniek voorstel” vertelt Michelle Mooibroek van The Traveller. 

The Traveller

De grote ruimte boven het restaurant van The Traveller heet The Upper Deck en is ideaal voor zowel vergaderingen als grote diners of andere evenementen. Bovendien kan alles totaal naar wens ingevuld worden. Wil je een lunch of borrelhapjes? Geen probleem voor de keuken van The Traveller. Een gespecialiseerd menu voor je gasten met gepersonaliseerde menukaarten kan ook. Wil je ballonnen, bloemen of zelfs een complete cocktailbar op je event? The Traveller kan het via haar vele contacten allemaal voor je regelen. Ook kunnen er hosts ingezet worden die je gasten verwelkomen en een aanspreekpunt zijn bij vragen.

Het complete restaurant plus The Upper Deck afhuren, behoort ook tot de mogelijkheden. Ideaal voor grotere events. Michelle: “We kunnen het restaurant geheel naar wens inrichten. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een podium te laten installeren en een DJ in te huren. Dit kan allemaal door ons verzorgd worden aangezien wij de juiste samenwerkingen hebben met gespecialiseerde bedrijven.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.