Discover the finest spaces
Delen

Miracle pop-up bar van Boom Chicago is terug met nieuw decor

Terwijl de herfst net is begonnen, werken Amsterdamse komedianten aan de voorbereidingen voor de terugkeer van Miracle at Boom Chicago. Op 23 november opent de nieuwe editie van de ‘meest kerstige bar van Amsterdam’. Ze is dit jaar naar eigen zeggen ‘nog uitbundiger, ondeugender en lekkerder dan vorig jaar’. Alles wat je nodig hebt om in de kerstsfeer te komen, is bij Boom Chicago te vinden. 

Vijf weken lang verandert Boom Chicago in een winterwonderland met over de top kerstdecoraties, duizenden lichtjes, foute kersttruien en foute muziek. Het concept van de Miracle pop-up bar begon in New York in 2014. Dit jaar keert het feest terug in Amsterdam aan de Rozengracht. Kerstliefhebbers drinken er op maat gemaakte cocktails, waaronder de Christmas shots pair Naughty (kaneel) en Nice (gingerbread spice). Alle cocktails worden geserveerd in humoristische en opvallende mokken en glazen.

Miracle pop-up bar

Naast gewone bezoekers is het ook mogelijk voor zakelijke groepen om een bezoek te brengen aan de Miracle pop-up bar van Boom Chicago. Dat kan voor groepen van 15 tot 300 personen en voor een tafel of het hele theater tijdens een privé event. Je start de avond met een cocktail in de over-de-top bar en neemt daarna plaats in het Kerst theater voor shared dining, family style dinner of andere show.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.