Discover the finest spaces
Delen

Midden Nederland Hallen presenteert nieuw plug-and-play concept: Next Qube

De Midden Nederland Hallen is sinds kort een nieuw concept rijker. De voormalige Expohal van de locatie is omgebouwd tot plug-and-play ruimte. Next Qube is voorzien van 4K-camera’s, drie grote schermen en zitplaatsen tot 750 gasten. De ruimte is een toevoeging op de bestaande mogelijkheden van de locatie in Barneveld en kan gecombineerd worden met het aangrenzende paviljoen.  

De plenaire zaal van Next Qube is strak en modern ingericht en beschikt volgens de Midden Nederland Hallen over alle equipment die nodig is voor een evenement. Frank Berg vertelt: “Het is een ideale setting voor congressen, relatie events en personeelsbijeenkomsten waarbij je zowel online en fysieke elementen kunt inzetten om interactie te creëren met het publiek. Daarbij is er de mogelijkheid om het naastgelegen paviljoen erbij te betrekken waar je een inspiratieplein, foodplaza of beursvloer kunt realiseren. Alles staat al voor je klaar en is naar wens schaalbaar.”

Next Qube

Midden Nederland Hallen is een evenementencomplex in het hart van Nederland en biedt plaats aan beurzen, congressen, (bedrijfs)evenementen en feesten tot groepen van 5.000 personen. De ready-to-go setting van Next Qube heeft met 2.500 m2 aan vloeroppervlakte, een interactieve studio en licht en geluid alle mogelijkheid om diverse evenementen te organiseren. “Het concept is schaalbaar en aanpasbaar, waardoor je zelfs op het laatste moment kan schakelen naar een online of hybride versie van een evenement. In Next Qube neem je jouw publiek moeiteloos mee. Of ze nu live in de zaal zitten, thuis achter het scherm, of allebei. De Qube beschikt namelijk over turnkey studiofaciliteiten en een hightech regieruimte met broadcastoplossingen.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.