Discover the finest spaces
Delen

Met vernieuwde locatie is Héman Verhuurservice helemaal klaar voor de toekomst

Het pand aan de Joan Muyskensweg 34 in Amsterdam-Duivendrecht onderging vorig jaar een ingrijpende verbouwing. Bovenop het bestaande pand is een complete verdieping gebouwd, waardoor de opslagcapaciteit van de verhuurpartner bijna verdubbeld is. Hierdoor is meer ruimte ontstaan voor een breder en dieper assortiment en meer werkruimte voor een optimale orderverwerking.

Op het oog een volledig nieuw pand
Gedurende 2013 heeft de bouw van de verdiepingsvloer plaatsgevonden. Met de plaatsing van een nieuwe verdieping, is vervolgens ook de gehele buitenkant vernieuwd. Vanaf de buitenkant staat er dan ook ogenschijnlijk een volledig nieuw pand. Tevens zijn er twee grote goederenliften geplaatst, wat het interne transport vergemakkelijkt. In het begin van 2014 is de bovenverdieping voorzien van een stelling, waarna de ruimte is ingericht. Nu de laatste puntjes op de i zijn gezet is het tijd voor een feestelijke opening.

Feestelijke heropening
De heropening van het pand wordt op 10 en 11 april gevierd. Tussen 14:00 en 20:00 uur bent u van harte welkom om het vernieuwde pand te bezoeken. Onder het genot van een hapje en een drankje laat het trotse Héman u graag haar nieuwe magazijn zien. Daarbij zal Héman ook de nieuwste trends en mogelijkheden binnen haar assortiment laten zien. Aanmelden kan door een email te sturen naar info@heman.nl. Vermeld daarbij eveneens de dag waarop uw wenst te komen, zodat Héman goed voorbreid is en de juiste voorzieningen kan treffen.

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.