Discover the finest spaces
Delen

Mercure Hotel Amersfoort Centre grondig gerenoveerd

Mercure Hotel Amersfoort Centre is afgelopen tijd grond onder handen genomen. Het hotel, wat onder het Nederlands hotelmanagementbedrijf International Hotel Capital Partners valt, heeft de lobby en de kamers helemaal gerenoveerd. Het hotel heeft ruim 140 hotelkamers, verschillende vergadermogelijkheden en een restaurant en bar.

De renovatie is in twee blokken van drie weken uitgevoerd. “Dit is een bewuste keuze, omzoomd onze gasten zo min mogelijk overlast te bezorgen,” vertelt Annemarie van den berg, Director of Sales van International Hotel Capital Partners. “Het hotel was namelijk gewoon open tijdens de renovatie.” In dit tijdsbestek zijn in totaal 74 hotelkamers en de lobby onder handen genomen.

Mercure Hotel Amersfoort Centre

Interieur Mercure Hotel Amersfoort Centre

De gerenoveerde lobby beschikt nu over een gemeenschappelijke tafel voor meerdere gezelschappen tegelijk. Deze is geïnspireerd op Amersfoort en de rivier de Eem. Alle slaapkamers zijn daarnaast voorzien van nieuwe PVC-vloeren en nieuw behang. Ook het bureau, siderale, verlichting en het vloerkleed zijn in iedere kamer vernieuwd. “Om de CO2-uitstoot de reduceren, zijn diverse lokale bouwbedrijven ingezet,” vertelt Annemarie. “Zo is er samen met de betrokken partijen 27.700 kilogram aan CO2-uitstoot bespaard doordat we ruim 17 ton herwonnen hout ingezameld hebben.:

Adam Mansour, General Manager van Mercure Hotel Amersfoort Centre, is enthousiast over de renovatie: “Door de natuurlijke kleurstelling straalt het hotel rust en sereniteit uit. Dat helpt onze gasten om uit de hectiek van een werkdag of de vele indrukken van het ontdekken van de stad Amersfoort te ontsnappen. Wij ontvangen ook veel mooie reviews over ons vernieuwde en veelal biologische ontbijt. Ons hotel is nu het meest up-to-date product van de regio Amersfoort geworden.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.