Discover the finest spaces
Delen

Mercedes-Benz kiest Amsterdamse Kromhouthal als locatie voor wereldwijde Vito dealertraining

Mercedes-Benz Global Training heeft Amsterdam verkozen tot locatie voor de wereldwijde dealertraining van de nieuwe Vito. De Kromhouthal in de hoofdstad vormt de komende 1,5 maand de uitvalsbasis voor zo’n 5.500 internationale dealermedewerkers van Mercedes-Benz, om hen kennis te laten maken met de belangrijke nieuwe Van van het merk.

Meer dan 50 nationaliteiten
Van 25 augustus tot en met 8 oktober 2014 vormt de Kromhouthal in Amsterdam het trainingstoneel voor de introductie van de nieuwe Vito. Zo’n 5.500 bedrijfswagenmedewerkers van het merk uit meer dan vijftig landen reizen de komende anderhalve maand af naar Amsterdam om daar door zo’n 35 specialisten van Mercedes-Benz getraind te worden op alle ins en outs van de nieuwe Vito Gesloten bestelwagen en Tourer.

“De Kromhouthal vormt de komende 1,5 maand de uitvalsbasis voor zo’n 5.500 internationale dealermedewerkers van Mercedes-Benz.”

 

Testroutes in Amsterdam
Op het bijna 10.000 m2 grote terrein van de Kromhouthal worden diverse presentaties en workshops gegeven en staan ruim zeventig nieuwe Vito’s in diverse uitvoeringen gereed om het dealerpersoneel kennis te laten maken met de eigenschappen van het nieuwe model. Naast een ‘statische’ kennismaking wordt de nieuwe Van ook via testroutes in en rondom de hoofdstad wordt op ‘dynamische’ wijze nader bekeken.

Economische impuls
Meer dan 6.000 overnachtingen in een hotel in Amsterdam Zuid-Oost, alle avonden kookworkshops op een evenementenlocatie en alle andere operationele kosten geven een behoorlijke impuls aan de lokale economie.

“De Vito ‘past’ bij Amsterdam en de manier waarop de nieuwe Van wordt gepositioneerd.”

 

De Vito & Amsterdam
De keuze voor Nederland en Amsterdam in het bijzonder is een logische: Nederland is een belangrijk land in de distributiebranche. De Vito ‘past’ bij Amsterdam en de manier waarop de nieuwe Van wordt gepositioneerd.

Vanaf november in Nederland
Vanaf medio november is de nieuwe Mercedes-Benz Vito ook in ons land leverbaar, met een vanafprijs van € 16.990, in een groot aantal uitvoeringen en koetswerkvarianten, om een passend vervolg te geven aan het succes van zijn voorganger.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.