Discover the finest spaces
Delen

Meinders Catering nieuwe eigenaar Studio’s Aalsmeer Evenementen

Evenementenlocatie Studio’s Aalsmeer heeft een nieuwe eigenaar. De exploitatie van de evenementenlocatie wordt per 1 juni 2018 overgenomen door Meinders Catering. De cateraar ziet groeipotentie in de evenementencatering en verstevigt haar positie in de branche met een eerste vaste locatie. Rene Niemarkt, commercieel directeur: “De exploitatie van Studio’s Aalsmeer past in de ambitie van Meinders Catering om een speler van formaat te worden in evenementencatering.”

De overname vloeit voort uit een jarenlange intensieve samenwerking. Meinders Catering was preferred supplier en verantwoordelijk voor de culinaire invulling van ruim 250 evenementen. Beide partijen staan voor gastvrijheid, kwaliteit, vernieuwende concepten en kennen een ondernemende bedrijfscultuur. Er wordt daarom gesproken over een natuurlijke match, aldus Ernst-Jan Beck (Commercieel manager Studio’s Aalsmeer): “Voor mij was deze overname een stille wens. De synergie was altijd aanwezig. Studio’s Aalsmeer onderscheidt zich met conceptontwikkeling op het gebied van evenementen. De culinaire invulling kan deze concepten tot een hoger niveau brengen.”

Televisiestudio’s

Studio’s Aalsmeer is een locatie met een bijzondere geschiedenis: ooit begonnen als veilinghuis voor bloemen en daarna uitgegroeid tot een nationaal monument waar Joop van den Ende later zijn televisiestudio’s huisvestte. Tegenwoordig is Studio’s Aalsmeer het decor voor congressen, recepties, productpresentaties en andere evenementen, zoals ook Dinnershow Brooklyn Nights. Ook deze samenwerking met Wentink Forno & Partners wordt voortgezet. Frank Wentink en Marc Forno zijn blij met deze ontwikkeling en kijken uit naar een spectaculair jubileumseizoen. Voormalig exploitant De Raad Vastgoed, blijft de televisiestudio’s en kantoren in Studio’s Aalsmeer beheren.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.