Discover the finest spaces
Delen

Meer mogelijkheden met uitbreiding van Madurodam Events

De kogel is door de kerk. Na ruim twee jaar overleg heeft Madurodam toestemming gekregen om zo’n 0,7 hectare uit te breiden. Met een uitbreiding in het vooruitzicht worden er niet alleen meer attracties gebouwd, maar zullen er ook meer mogelijkheden worden gecreëerd op het gebied van zakelijke evenementen.

Uitbreiding Madurodam Events

In een eerder interview sprak Evalien Timmers van Madurodam Events al over een eventuele uitbreiding aan zowel de voor-, als achterkant van het park. Nu de gemeenteraad na lang overleg groen licht heeft gegeven, is het slechts een kwestie van tijd voordat de definitieve plannen worden gepresenteerd. Zo moeten de plannen voldoen aan de zogenoemde groencompensaties. Hoe het nieuwe gedeelte wordt ingericht en in welk tijdsframe dit zal gebeuren, is nog onduidelijk. ‘Wel zijn er al veel leuke ideeën’ vertelt Evalien enthousiast.

Momenteel biedt Madurodam diverse zalen aan die geschikt zijn voor onder meer grote evenementen zoals congressen en diners. Vorig jaar onderging het miniatuurpark een verbouwing waarbij er nieuwe ruimten werden gecreëerd voor workshops. Met de uitbreiding van het park zullen de opties en gelegenheden voor events alleen nog maar toenemen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.