Discover the finest spaces
Delen

‘The Manhattan’ opnieuw partnerhotel ABN AMRO World Tennis Tournament

Toernooidirecteur Richard Krajicek en hotelmanager Bart van de Brug hebben de nieuwe samenwerking afgelopen week bekrachtigd. Het luxe vijfsterrenhotel tegenover Rotterdam Centraal Station viert in februari 2015 tevens haar tienjarig jubileum als officiële partner van het jaarlijkse toptennis spektakel in Ahoy Rotterdam. Vanaf de komende editie verwelkomt The Manhattan Hotel Rotterdam naast alle spelers en de organisatie van het ABN AMRO World Tennis Tournament nu ook de spelers van het ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament.

Verheugd
Hotelmanager Bart van de Brug is zeer verheugd over de verlenging van het partnerschap. “Het gehele team van The Manhattan Hotel kijkt ieder jaar uit naar dit fantastische sportevenement”, weet hij. “Iedereen zet zijn of haar beste beentje voor om de spelers en gasten van dit toernooi een warm thuis te geven in het hotel. Daarnaast zijn we heel trots dat de organisatie van het ABN AMRO World Tennis Tournament en Ahoy Rotterdam opnieuw voor ons hebben gekozen, ondanks het toenemend aantal luxe hotels in Rotterdam.

Uitstekend
Richard Krajicek zegt: “We hebben The Manhattan de laatste jaren leren kennen als een uitstekend hotel, met een bijzonder team dat inspeelt op alle wensen van de spelers. We zien er dan ook naar uit om ook de komende drie jaar weer samen te werken.” Het ABN AMRO World Tennis Tournament geldt als één van de belangrijkste internationale indoortoernooien, waarvoor de beste spelers ter wereld graag naar Rotterdam komen. De voormalige Wimbledon-winnaar Richard Krajicek is de huidige toernooidirecteur van het ABN AMRO World Tennis Tournament en zorgt er elk jaar voor dat de beste spelers ter wereld naar Rotterdam worden gehaald. Sinds het begin van het toernooi in 1974 hebben grote spelers zoals Tom Okker, John McEnroe, Jimmy Connors, Björn Borg, Ivan Lendl, Stefan Edberg, Boris Becker, Lleyton Hewitt, Roger Federer, Novak Djokovic, Rafael Nadal en Andy Murray al gespeeld op het World Tennis Tournament in Rotterdam.

De 42e editie van het ABN AMRO World Tennis Tournament vindt van 9 tot en met 15 februari 2015 plaats in Ahoy Rotterdam.

 

Over The Manhattan Hotel Rotterdam
The Manhattan Hotel Rotterdam is gevestigd in de indrukwekkende Millennium Toren tegenover het Centraal Station in het centrum van Rotterdam. Het premier luxury hotel telt 230 luxe kamers en suites, bijna 600 vierkante meter aan flexibele ruimte voor vergaderingen en evenementen, een Frans Mediterraans georiënteerde brasserie en bar, een Executive Lounge, Business Centre, Lobby lounge en een volledig uitgerust fitness-centre. Het hotel heeft een interne verbinding met De Doelen Concert en Congress Centre dat ruimte biedt aan groepen tot 1.800 gasten. Naast 24-uurs roomservice en high speed internet in het gehele hotel beschikt het ook over valet parking. The Manhattan Hotel Rotterdam vormt met al z’n faciliteiten, comfort en grandeur de ideale locatie voor zowel de zakelijke reiziger als de leisure gast. The Manhattan Hotel Rotterdam is aangesloten bij de internationale organisatie WorldHotels. WorldHotels bestaat uit een exclusieve collectie onafhankelijke hotels wereldwijd. Met de visie ‘Unique hotels for Unique People’ zijn ruim 500 hotels in meer dan 250 bestemmingen en in 65 landen affilieerd aan WorldHotels voor zowel de zakelijke als leisure gast.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.