Discover the finest spaces
Delen

Mama Kelly breidt fors uit

Eerste nieuwe locatie Rotterdam

Mama Kelly breidt na het grote succes in Den Haag flink uit. Het restaurant krijgt een nieuwe evenementenruimte en het concept wordt naar andere grote steden gebracht. Rotterdam is de eerste nieuwe bestemming van het kip en kreeft restaurant.

Het Haagse restaurant Mama Kelly ging in 2015 open. Wat dit restaurant bijzonder maakt is de locatie en het vernieuwende concept. De horecagelegenheid bevindt zich in het oude Ketelhuis, naast de Caballero Fabriek, dat werd omgebouwd tot een gloednieuw horecaconcept. Het industriele van het gebouw mengt zich hier feilloos met moderne designnormen. Het menu van het restaurant is simpel: Je bestelt hier kip of kreeft.

Mama Kelly 2

Vestiging Rotterdam

Het concept van Mama Kelly blijft hetzelfde als in Den Haag, maar er wordt een eigen sfeer en identiteit gecreëerd voor de locatie in Rotterdam. De nieuwe locatie ligt op een bedrijfsterrein net buiten het centrum van de stad. Voordat de nieuwe vestiging wordt geopend brengt Mama Kelly in de zomer van 2017 een pop-up restaurant naar de stad. Aan het eind van het jaar moet het nieuwe restaurant gereed zijn. Mama Kelly zal op den duur ook uitbreiden naar Amsterdam

Events in een kas 

Naast de plannen voor nieuwe vestigingen wordt het restaurant in Den Haag komend jaar uitgebreid. Achter het pand wordt een kas gebouwd die geschikt is voor het houden van eventsIn de zomer van 2017 is deze kas, met eigen keuken, bar en toilet, klaar voor gebruik.

Mama Kelly 3

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.