Discover the finest spaces
Delen

Goedhartige keuzes bezorgen Hotel Pulitzer Dutch Hotel Award

Met een handvol verschillende acties en initiatieven werd in de week voorafgaand aan de finale van deze verkiezing ruim 7.000 euro opgehaald voor Unicef, WNF of KWF. De onderscheiding, welke jaarlijks wordt toegekend aan het hotel met de beste boekingsresultaten en managementinnovaties, werd op vrijdag 7 juni uitgereikt.

Jeugdige passie met senior touch
Juryvoorzitter Bas Tolmijer: “De belangrijkste reden voor het winnen van de Dutch Hotel Award ligt in de sprankelende samenwerking, waarbij men met trots kijkt als een collega het podium krijgt en waar wordt aangetoond dat jeugdige passie met een senior touch kan leiden tot een succesvol hotel”. Niet alleen de exposure die voortkwam uit de acties -zoals de finaleopdracht voorschreef-  heeft tot de winst van Hotel Pulitzer geleid. Ook het historische besef werd door de jury geprezen. Het hotel huist in 25 historische grachtenpanden, waar de grandeur van de Gouden Eeuw voelbaar is. Tijdens het jurybezoek betuigden allerlei mensen uit de geschiedenis van het hotel hun steun. “Vindingrijke aanpassingen in het hotel, zoals de omvorming van een niet renderende private diningzaal tot wijn-spijslokaal en het introduceren van flexwerken voor bijna al het personeel, getuigen volgens de jury dat het thema van DHA 2013, ‘innovatief ondernemerschap’, diep in het dna van het hotel geworteld zit.”

 

 

Zilver voor het ‘gelukkigste’ hotel

 

 

 

 

 

 

 

Het ‘Gelukkigste’ hotel van Nederland: het intieme Amsterdam Banks Mansion, ging er met de tweede prijs vandoor.  De verdubbeling van geluk als (emotionele) innovatie leverde dit intieme hotel, dat met haar onbegrensde gastvrijheid en full service concept haar gasten volledig ontzorgt, een zilveren oorkonde op in deze competitie. “Bij Banks Mansion is iedereen in de basis gelukkig, of het nu een medewerker of een gast betreft. De ultieme voorwaarde voor modern succesvol ondernemerschap”, stelt Esther Boers, “Geen zorgen hebben maakt immers gelukkig. Banks Mansion draait de wereld daarvoor op zijn kant en waar nodig nog een paar graden verder en soms zelfs op zijn kop. Het bronzen certificaat ging naar het Rotterdamse Hilton Hotel.

Bron: missethoreca.nl

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.